HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.4.13

OUTFIT: Spring is coming
YES, het is eindelijk écht lente! Het was gisteren zo warm dat ik besloot om mijn nieuwe tulip skirt te combineren met open hakken en.. blote benen! De rok kun je herkennen uit een oude collectie van de ZARA. Ik vond 'm toen al prachtig, maar toch heb ik 'm nooit gekocht, waar ik achteraf gigantisch veel spijt van had. Gelukkig is er altijd nog een reddende engel genaamd Ebay, verborgen met een paar exclusieve schatten zoals deze.
 

What was I wearing?

Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam
Top - Sutherland
(New!) Printed tulip skirt - ZARA (old collection) via Ebay
(New!) Heels - River Island (old collection, bought in Antwerp in sale)
Necklace - Vintage


11 opmerkingen:

 1. Heel mooi jasje! Ik volg je nu via Bloglovin'!

  xo Sarah, Silverist

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great outfit!x

  Blog: http://www.cocochicblog.co.uk
  Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/1823055/cocochic-by-stephanie-toms

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die rok staat je echt ontzettend goed!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw! Je rok en schoenen zijn echt geweldig!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie outfit! Ik vind je rokje en hakken prachtig :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!