HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.5.13

Fotodagboekje #19


Time for another photo diary! Benieuwd naar wat ik de afgelopen weken allemaal uitvoerde? Kijk mee! Op de hoogte blijven van mijn foto's? Volg me op Instagram onder @Judithtielemans!Vorige week vrijdag plande ik een shopping trip naar Antwerpen met mijn zus. Onder het shoppen door wandelde we naar de Groendalstraat, een schattig buurtje net achter het centrum. Daar plofte we bij Wok Away neer en bestelde we de heer-lijkste sushi & noodles ever. Een grote aanrader!


Midden in het centrum zit The Chocolate Factory, een goddelijke chocolaterie. Bij een bezoekje aan Antwerpen moet je daar zeker eens naar binnen lopen. Ik kocht een stukje melk chocolade met nootjes: my favourite.


Een Instagram momentje bij Urban Outfitters! Deze week post ik mijn aankopen, dus stay tuned!


Ik hou niet zo van hardlopen, maar skeeleren vind ik heerlijk! Vooral in de lente en de zomer maak ik vaak lange rondjes. I like!


Ik kreeg een lief beautypakketje speciaal voor moederdag van mijn stage. Die gaat vandaag natuurlijk meteen door naar mijn mama :-)Ik ging met mijn zus naar twee cabaretvoorstellingen deze week. De eerste voorstelling -Schudden, een cabaretduo- vond plaats in het theater waar ik vorig jaar stage liep. Voorstelling nummero 2 van Guido Weijers was in het theater bij mij in 't dorp. Beide super leuke shows!


Er kwam iemand van Modeagenda.nl langs voor een interview! Meer hierover snel :-)

Ik ging naar het bevrijdingsfestival in Den Bosch met een vriendinnetje en mijn twee zussen. We brachten de middag door met muziek van o.a. Chef Special en genoten vooral van het heer-lijke weerMet Koninginnedag ging ik naar Eindhoven om een feestje te vieren met mijn vriendinnetjes! Ik vind koninginnedag misschien wel de leukste dag van het jaar: zó gezellig.


11 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ik ben benieuwd naar dat interview!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke fotodiary weer! zo te zien heb jij ook een leuke tijd gehad bij bevrijdingsfestival :) en wat lijk je op je zus met wie je naar antwerpen ging! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuke foto's en leuk dat je van je stage zo een pakketje krijgt!

  fashionate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er allemaal gezellig uit zeg! Ik vind je outfit met die witte blouse en short super mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke foto's! En oeeh een interview, ben benieuwd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik ben zo jaloers dat je bij Chef'Special was op het bevrijdingsfestival. Helaas kwamen ze niet naar Groningen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, en gaaf dat je naar Guido bent geweest, daar wil ik ook nog eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!