HomeShop my closetPressContact meCopyright
19.5.13

GASTBLOG: Birgit's outfit
Meet Birgit! Vanaf vandaag komt mijn oudste zus een keer in de zoveel tijd met een outfit op mijn blog te staan. Leuk als afwisseling, zeker omdat haar stijl net even iets anders is dan de mijne. Wil je meer te weten komen over Birgit en haar outfit? Lees dan snel verder!

Hoi! Ik ben Birgit en ik ben 21 jaar, en ben daarmee de oudste zus van Judith. Net als mijn zusje ben ik een grote liefhebber van mode, reizen en alles wat daar mee te maken heeft. Het leukste vind ik om mijn inspiratie op het gebied van mode over de hele wereld te halen.


Net zoals Judith ben ik een groot fan van de ZARA. Deze outfit bestaat daarom ook zo ongeveer compleet uit items van deze fantastische keten.
What was I wearing?

Suede jacket - ZARA
White blouse - ZARA
Taupe jeans - ZARA
Heels - Bershka
Ear cuffs & earrings - Bought at a market in London & Cape Town9 opmerkingen:

Thank you!