HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.5.13

NEW IN: De lange jumpsuit

 
Na de vondst van mijn Little Black Dress wilde ik direct meer klassiekers van mijn lijstje afstrepen. Een lange jumpsuit stond al eventjes op mijn wishlist, maar ik kon nooit echt een mooie vinden. Totdat ik bij Sans-online dit kaki exemplaar van Vila zag; eentje die toch wel heel erg dicht bij perfectie kwam.


Ik was specifiek op zoek naar een gekleurde, niet al te felle jumpsuit, dus was dit kaki groene kleurtje perfect voor mij. Daarnaast viel ik meteen op de subtiele studs aan het borstzakje en de baggy fit. Door de losse pasvorm zit ie echt heer-lijk. Ik krijg een beetje het gevoel alsof ik mijn pyjama aan heb (op een positieve manier); zo lekker zit 'ie. Ook op zoek naar een comfortabele jumpsuit? Zoek bij Sans-online naar 'broeken' en gij zult vinden ;-)


12 opmerkingen:

 1. Ah die is zo leuk! Kleur staat je ook heel mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed! Jumpsuits zijn zo fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je echt ontzettend leuk meid! Mooie kleur ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk en mooie kleur, alleen jammer dat hij zo kreukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Klopt, de stof is wel een minpuntje :-(

   Verwijderen
 5. Staat je super! Je hebt echt een gave stijl!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!