HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.5.13

NEW IN: VerjaardagscadeautjesHet is al een paar weken geleden dat ik jarig was, maar toch wilde ik nog graag mijn cadeautjes showen . Mijn 'buit' bevat namelijk zoveel leuke hebbedingetjes dat ik ze jullie wel móest laten zien. Hoogtepunt? Een golvende blauwe maxi rok waar jullie al eerder kennis mee maakten..

De complete buit van presents! Mijn lieve vader en moeder gaven me de blauwe maxi rok van ZARA als cadeau. And yes, my friends: dit is de maxi rok waar ik zo ontzettend verliefd op was en dat in een blogpost uitte. Ik ben er echt súper blij mee en kan niet wachten om 'm te dragenMijn vriendinnetjes gaven me deze borstel van Tangle Teezer. Hij zorgt voor een glanzende coupe en haalt binnen no-time de klitten uit je haren. Tenminste, dat zeggen ze. Ik ben erg benieuwd!Nog een praktisch cadeautje; deze dip&clean nail polish remover van de HEMA! Ik kreeg 'm van mijn zusjes nadat ik er veel verhalen over hoorde. Geen gedoe meer met watjes en remover! Met een handig ingebouwd sponsje gaat nagellak er al naar twee keer dippen af. Fantastische uitvinding.Ik was heel erg benieuwd naar de beruchte BB cream van Rimmel, omdat ik er zoveel over las op verschillende beauty blogs. Mijn zussen gaven 'm cadeau om het uit te proberen. Ik moet zeggen dat ik nooit zo hou van foundations/poeders op mijn gezicht, maar het 'dekkende plamuur gevoel' valt erg mee! Vooral fijn om rode wangetjes te voorkomen, maar niet om altijd te dragen. Vind ik.*photo by Teskuh.nl

Van mijn tante kreeg ik deze externe mobiele oplader van Duracell, die voor drie uur extra accu zorgt. Aangezien mijn Iphone gemiddeld twee keer per dag uitvalt (tja..), stond 'ie al lang op mijn verlanglijstje. Super fijn dat ik 'm nu eindelijk heb!


 
De ELLE en de ELLE stijlbijbel (niet op de foto) van mijn zusjes! Heerlijk :-)En mijn gebeden werden gehoord door mijn vriendinnetjes: ik kreeg een ZARA giftcard. Die gaat denk ik snel besteed worden...


11 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige berg met cadeautjes! Vooral zo'n externe oplader lijkt me heel fijn om te hebben. En die zara giftcard is natuurlijk helemaal top! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekkere presents! Zo'n borstel lijkt me super makkelijk. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat leuk! Die tangle teezer heb ik ook, hij is zó fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke cadeau's allemaal! Handig zo'n Duracell oplader! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt erg veel leuke cadeautjes gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh een zara-giftcard.. Daar zou ik ook geen problemen mee hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw die rok! ben benieuwd naar een outfit post hiermee :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!