HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.5.13

OUTFIT: Antwerpen centraal

Het centraal station in Antwerpen is zonder twijfel een van de meest fotogenieke plekjes in de Benelux. Nou moet ik zeggen dat ik niet zoveel heb met Antwerpen in het algemeen. Ik bedoel, het Belgisch babbeltje is super schattig en de gebouwen rond de stad zijn heel mooi, but what's left? I'll tell you: de hemelse winkelstraat. Een plek waar o.a. Urban Outfitters, COS, Forever 21, Brandy & Melville en vele, vele anderen zich in één straat bevinden.

Genoeg reden om er 3 uur voor te reizen. Normaal gesproken ga ik één keer per jaar naar Antwerpen voor de grote najaars sale (a.k.a extreme vrouwen gekte), maar omdat ik gisteren een dagje vrij was besloot ik samen met mijn zus een shopping trip in te lassen. Tijdens de sale bestaat de dag voornamelijk uit kei hard rennen en doorgaan, maar dit keer beloofden we 'het rustig aan te doen'. Dat deden we door te gaan lunchen in de stad en van te voren wat outfit foto's te maken op Antwerpen Centraal. We namen ze met mijn Iphone, dus echt prachtige kwaliteit is het niet. Mijn outfit koos ik lekker makkelijk: perfect voor een dagje shoppen.
What was I wearing?

White blouse - H&M Trend
Jeans - 'made' it myself project
Ankle boots - Bullboxer via Shoeline (bought in sale)
Necklace - ZARA


11 opmerkingen:

 1. Die ketting heb ik ook meerdere keren in mijn handen gehad, zo leuk!!
  XX Shannen / http://www.thewanderbook.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love it! Antwerpen is geweldig om te shoppen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwwwww, die ketting is prachtig! Is ie van de huidige collectie?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jup! Ik had in Utrecht een maand geleden de laatste in m'n handen, maar ze zullen vast wel aangevuld worden!

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je ketting is zo mooi! Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar dat ga ik deze zomer sowieso doen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat station ziet er inderdaad heel mooi uit! En je outfit vind ik ook super, die laarsjes staan mooi bij die broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie outfit, super locatie ook!! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, ik ben echt jaloers op je ketting

  Xxx

  www.innocent-rose.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!