HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.5.13

OUTFIT: Dansen op asfalt
Mensen vragen wel eens ooit waardoor ik geïnspireerd raak. Dat vind ik een beetje een moeilijke vraag. Ik denk dat inspiratie overal in zit. Niet alleen op internet en in magazines, maar ook op straat en in de winkels. Tegenwoordig ben ik Lookbook wat meer in de gaten aan het houden. Ik kijk niet echt naar de outfits die er worden gepost, maar mijn oog gaat sinds kort meer uit naar de fotografie.

Daar viel Sara Soskova mij op, een meisje die haast al haar foto's zittend op straat maakt. Dat wilde ik ook uitproberen, dus plofte ik met mijn hakjes en legging op 't asfalt bij mij in de straat. Wat vinden jullie van het resultaat?

What was I wearing?

Jacket with PU leather sleeves- Primark
(New!) Tunic - Brandy & Melville Antwerp
Printed legging - Ebay
Ankle boots - ZARA (old collection)


15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's!
  En een hele toffe outfit! Ik vind je jasje super mooi.

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit hoor, ik vind de blog van dat meisje ook super leuk :)!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Mooie legging
  xx Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's weer eens wat anders haha
  ik vind het bomber jasje zo stoer !! echt heel mooi
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik vind het wel een leuke afwisseling, maar de complete outfit is zo niet echt duidelijk te zien. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stoere outfit en leuk blog!!

  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit zeg! Die legging breekt het echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stoere outfit, toffe legging!
  XX, Eva Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schattige foto's! Je hebt een leuke stijl :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!