HomeShop my closetPressContact meCopyright
7.5.13

PERSONAL: 10 Things you don't know about me #2

- Één van mijn vele onhaalbare ambities is om een professioneel surfster te worden (met blond golvend haar en een tan waar je U tegen zegt)
- Ik baal stiekem een beetje van mijn blognaam. Ik zou liever voor iets 'coolers' gegaan zijn, maar het is al 5 jaar (?) geleden dat ik het in een opwelling bedacht en om het nu nog te veranderen is wel een beetje zonde..
- Ik ben best wel impulsief en mijn humeur is heel afwisselend
- ondanks het feit dat ik met een overtuigd Brabants accent praat, beschouw ik mezelf niet als een rasechte Brabantse. Ik ken geen enkel Brabants dialect, hou niet van Guus Meeuwis, lust geen bier en mijn favoriete steden liggen in de andere delen van het land. Al is Eindhoven ook wel heel vertrouwd hoor.
- Ik wilde als klein kind heel graag orgel leren spelen
- Ik ben net zo snel waanzinnig dol op iemand als dat ik me aan een persoon irriteer
- Nadat één van mijn zussen een blog startte, begon het bij mij ook te kriebelen. And there it was: my own vogue world was born
- Ik was op de middelbare school dol op het vak Maatschappijleer. Wat was ik trots op mijn 8,5 tijdens de examens: het hoogste cijfer van alle klassen van dat jaar!
- Mijn ontbijt bestaat al voor zo lang ik me kan herinneren uit twee boterhammen met hagelslag of vlokken
- Mijn grootste nachtmerrie is om een heel degelijk leven te leiden en rond m'n veertigste een midlife crisis te krijgen


Nog meer over mij weten? Een paar weken geleden kregen jullie de kans om mij over allerlei dingen vragen te stellen. Klik snel door voor de antwoorden!

Wat is je grootste miskoop?
Heel verrassend, maar mijn grootste miskoop is niet fashion gerelateerd. Ik heb een paar jaar geleden in een hele impulsieve bui een gitaar gekocht, die ik na een paar keer spelen nooit meer heb aangeraakt. Kledingmiskopen heb ik ook veel, maar dit vind ik toch wel de ergste.

Hoe lang sta jij 's ochtends voor de spiegel?
Eigenlijk heel kort. Mijn beauty rituelen zijn niet zo spannend (eye-liner en soms BB-cream/bronzer) en mijn outfits heb ik vaak al in mijn hoofd zitten. Doordeweeks doe ik er doorgaans zo'n 10 a 15 minuten over, en bij een feestje iets langer.

Met wiens kledingkast zou jij wel willen ruilen?
Dan zou ik kiezen voor die van blogster Tuulavintage.com. Zij heeft dé perfecte designer kleding die ik ook erg graag in mijn kast zou willen als ik een budget als de hare had :-)

Met welk persoon zou jij wel een dagje willen ruilen?
Ik heb niet echt één persoon waar ik erg benieuwd naar ben, maar ik heb wel altijd al willen ervaren hoe het is om als jongen door het leven te gaan. Plassen als een kerel, dat soort werk.

Wat zijn je toekomstplannen? Heeft je blog daar iets mee te maken?
Ik wil volgend jaar dolgraag journalistiek gaan studeren in Utrecht. Mijn ultieme droom is om mode en verslaggeving te combineren met elkaar. Daarbij hoop ik nog lang erbij te kunnen bloggen. Ik kan me echt niet voorstellen dat ik ermee zou willen stoppen. Jullie zijn dus nog lang niet van me af guys ;-)


9 opmerkingen:

 1. Super leuk om te lezen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen,
  haha wat toevallig! Ik eet ook elke ochtend twee broodjes hagelslag zo lang als ik het me kan herinneren :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha hilarische facts. Ik ben nu wel heel benieuwd naar die blog van je zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk. Ik hoop wel dat je later je degelijke leventje gaat leiden, in plaats van lijden haha, anders krijg je het zwaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops haha, thanks voor je oplettende oog! Ik ga het direct aanpassen. :-)

   Verwijderen
 5. Altijd zo leuk om te lezen! En wauw, supergoed van je maatschappijleer-examen! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, zo herkenbaar! Vooral een dagje een jongen zijn, haha X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je blognaam juist heel leuk! Niet van balen hoor, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!