HomeShop my closetPressContact meCopyright
24.5.13

PERSONAL: Stage bij Vantilburgonline.nl


Nog maar twee weken, en dan ben ik alweer klaar met mijn eindstage. Times flies when you're having fun! Omdat ik op zo'n interessante en leuke plek stage loop wilde ik 't graag met jullie delen. Dus ben je benieuwd waar ik ergens stage loop en wat ik er precies doe? Keep on readin'!


Zoals sommige van jullie misschien weten volg ik de studie Marketing & Communicatie en zit ik op dit moment in mijn laatste jaar. Voor mijn laatste stage periode ben ik terecht gekomen bij vantilburgonline.nl, een grote online kleding shop gevestigd in Brabant. Ik ben een waanzinnige liefhebber van online shoppen, dus was dit voor mij de ultieme ervaring om eens een kijkje te nemen achter de schermen van een online shop. Van het assisteren van de fotograaf tot aan het schrijven van producteksten en het meehelpen met de bestellingen: mijn taken zijn heel afwisselend. Ik sta zelfs op dit moment model voor alle damesbroeken die op de site staan, how fun is that?


Jup, those are my legs!  Ben je benieuwd geworden naar Van Tilburg? Neem dan eens een kijkje op de site of bezoek een van de filialen in Brabant :-)


6 opmerkingen:

 1. Ah wat een leuke stage zeg! Cool dat je ook model mag staan :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslagje en heel gaaf dat jouw benen op de site staan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je model staat voor de producten! Lijkt me inderdaad een leuke en afwisselende stage!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een hele gave stage! En helemaal tof dat je model mocht staan voor de broeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik ken de site!
  Toffe stage hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!