HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.6.13

Fotodagboekje #20


Time for another photo diary!  Dit keer een wat kleinere editie, omdat ik naar mijn gevoel niet heel veel boeiends heb ondernomen. Ik ben voornamelijk druk bezig geweest met mijn stage en het schrijven van een scriptie, wat ik -as we speak- op dit moment aan het afronden ben. Ik kan niet wachten op mijn maandenlange vakantie en vind stiekem dat ik 'm ook best wel verdiend heb. Kijk mee naar de foto's die ik de afgelopen weken maakte! Op de hoogte blijven van mijn foto's? Volg me op Instagram onder @Judithtielemans!


Ik werk sinds kort achter de bar bij een organisatie die actief is op concerten en festivals. Een paar weken geleden werkte ik voor het eerst, en wil bij het concert van Racoon in Apeldoorn! Deze zomer ga ik bij veel festivals werken, waaronder Lowlands en Concert at sea, can't wait!


3FM was er ook bij!


Ik smulde van een Swirl omdat ik vond dat ik dat al veel te lang niet meer gedaan had. En het was mega lekker weer, waardoor 'ie natuurlijk nog veel beter smaakte :-)


Een verrassende bezoeker op mijn Facebook page, welkom Mariane! Like jij mijn pagina al?


Zaterdag vierde mijn oom en tante een groot feest en werd ik gevraagd om even wat hapjes te maken. Sure!


Een feestje bouwen met oma :-)


Ik genoot van de zon en maakte daar een foto'tje van. Voetjes omhoog, strak blauwe lucht: ultieme vrijheid


Ik ging uiteten met the family vanwege Moederdag. We verraste mama met een vuurwerkje in haar ijsje. Dat verwachtte ze niet en daarom leverde het deze leuke foto op :-)


Ik kreeg de schrik van mijn leven toen Mert van Realiteittijd (op youtube) me dit berichtje stuurde. Skydiven? Yes please. Helaas was er nog een loting na dit berichtje, dus ging ik niet met 'm mee.


Een random foto van mezelf. No make up alarm!


7 opmerkingen:

Thank you!