HomeShop my closetPressContact meCopyright
30.6.13

INTERIEUR: Treasures voor een droomkamer*photo: Thischickgotstyle

In welke stad ik volgend jaar nou precies ga studeren is nog niet helemaal bekend, maar één ding is zeker: volgend jaar ga ik eindelijk op mezelf wonen. Eindelijk vertrekken uit mijn kleine dorpje in Brabant en me gaan vestigen in een grote stad, that’s the plan. En al heb ik nog geen kamer en ben ik nog niet officieel zeker van mijn droom studie (voor meer info: check hier) ben ik nu al bezig met de inrichting van mijn woninkje. Wie had ooit gedacht dat het shoppen van interieur spulletjes net zo verslavend kon werken als online fashion shoppen? Van design tafels en goddelijke kledingkasten, ik vond zelfs een manier om extra licht te creeëren in een kamer. A girl can dream, right? Kijk mee naar een aantal treasures voor in de inrichting van mijn droomkamer


Carrie van Sex and the city kreeg mijn volledige begrip nadat ze haar magische woorden (‘Don’t give me a diamond. Just get me a really big closet’.) uitsprak. Bij een walking in closet wordt kleding uitzoeken geen routine klus, maar een beleving. De walkin in closet van blogster Song of Style is mijn ware droom, eentje die niet té veel plek in beslag neemt en toch verbazingwekkend mooi


Misschien niet iets waarbij je meteen aan denkt tijdens het inrichten van een nieuwe kamer, maar daglicht is natuurlijk waanzinnig belangrijk. Ik kwam terecht bij VELUX®, een merk dat allerlei spullen in dit rijtje verkoopt. Mijn oog viel direct op een plissé gordijn voor lichtkoepels, een praktisch elektrisch systeem dat zorgt voor ‘zacht en difuus daglicht’. I like! Benieuwd naar meer producten van VELUX? Neem een kijkje op de Velux shop


Vanaf het moment dat ik naar de expositie van Piet Hein Eek ben gaan kijken op de Dutch Design Week verklaarde ik mezelf voor groot fan. Ontwerpen van Piet Hein Eek worden bijna allemaal handmatig gemaakt uit resten van sloophout, hoe cool is dat? Ik vind zijn designs echt prachtig, en dan met name zijn tafels. Deze salon tafel bijvoorbeeld. Alles behalve praktisch, maar o-zo-mooi.


Iets wat ik eigenlijk wel in al mijn toekomstige huisje(s) mee vol wil hangen zijn quotes. Héél veel quotes. Ik weet dat er mensen zijn die het een beetje ‘cheasy’ vinden, maar ik kan echt worden opgepept van een mooie zin of lieve woordjes. Op Etsy vind je vooral heel veel leuke, maar ook mooie quotes in leuke lijstjes voor fijne prijsjes.Hetzelfde geldt voor dit tapijtje, gemaakt van een zachte aaibare stof die ik echt móet hebben in mijn toekomstige huisje. Vooral mooi in een ruime, minimalistische ingerichte kamer als je het mij vraagt.


Hoe ziet de inrichting van jouw droomkamer eruit?


12 opmerkingen:

 1. leuke ideeën, vooral de walk in closet.!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die walk in closet is zo mooi! *zucht* :)

  Love,
  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijke inspiratie. Heb mezelf er ook op betrapt dat interieur net zo leuk is als fashion!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi maar, woningkje? Mijn ogen doen pijn haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wooooops, thanks voor je oplettendheid! Heb het veranderd :-)

   Verwijderen
 5. Leuk, ben ook dol op webshops afstruinen voor de leukste meubels- en accessoires!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie compilatie van jou droomkamer. Het is heerlijk om goedkopere meubels te combineren met vintage en design. Zeker dit laatste hoeft niet duur te zijn, als je je maar een beetje oriënteerden online! Mijn droomkamer is vrij strak en simpel, met een paar prachtige eyecatchers!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!