HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.6.13

OUTFIT: here comes the sun
Als ware zonaanbidster ben ik ongelooflijk blij met de komst van juni. Ik verwelkom maar al te graag die hoge(re) temperaturen en lange avonden, de beter gehumeurde mensen en de overvolle terrasjes. Alles is beter in de zomer. Hooray for the sun!


Ongeveer een week geleden trok ik op een warme dag dit outfitje aan. Mijn groene blazer heb ik al een lange tijd niet meer gedragen, maar met mijn nieuwe topje van Brandy & Melville vormde 'ie een bijna perfect geheel. Shorts eronder van Pull & Bear, clutch en sandaaltjes erbij en mijn Ray Ban zonnebril op m'n neus: helemaal klaar! Nu alleen nog iets doen aan die tan van me :-) 

What was I wearing?

Green oversized jacket - H&M Trend (old collection)
(New!) Printed top - Brandy & Melville
Faux leather shorts - Pull and Bear (old collection)
Nude sandals - Invito (old collection)
Clutch - Vintage
Ray Ban Wayfayer -
Smartbuyglasses.nl


14 opmerkingen:

 1. Die die kleur van de blazer + de blazer zelf staan je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah superleuke outfit! Ik vind je blazer en topje echt supermooi. Jammer genoeg brengt juni voor ons niet zoveel zon mee haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw leuke outfit , een blazer en kort broekje is altijd leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, vind je broekje echt super! Ik vind het nog veelste koud voor een korte broek (ookal wonen we vrijwel in de zelfde plaats haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Deze foto's zijn een weekje geleden genomen, toen was het écht heel erg lekker weer haha! Waar woon je ergens? :-)

   Verwijderen
 5. Heel leuke outfit! Wat staat dat groene jasje leuk bij zwart en wit!

  Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nice blog. follow this blog :)

  pls follow me :33


  www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een geweldige outfit aan!
  Een hele leuke combinatie en de sandaaltjes zijn echt super

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!