HomeShop my closetPressContact meCopyright
18.6.13

OUTFIT: Het gekietel van zand aan je voeten
Na een lange tijd raakte mijn voeten gisterenmiddag weer voor in de eerste keer het zand. Wel te verstaan het Scheveningse zand, waar ik samen met mijn zus te vinden was. Naast een uitgebreide chilling session aan de boulevard zijn we bezig geweest met een super leuk project voor mijn blog die ik hopelijk morgen online ga zetten..

Back to the outfit! Mijn look bestaat uit een aantal simpele en comfortabele stukken, waaronder mijn boyfriend jeans van de ZARA en witte blouse van H&M Trend. (Guilty for wearing this blouse a loooot!) Verder nam ik mijn favoriete canvas tas mee en zette ik mijn nieuwe zonnebril van Ebay op m'n neus.

What was I wearing?


Blouse - H&M Trend
Boyfriend jeans- ZARA (old collection)
Canvas bag 'Can't afford a Birkin) - Souve.net
Sunglasses - Ebau
Flipflops - Havaianas
 


8 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit!! Die tas heb ik ook, ben er nog steeds zo blij mee!
  www.thelooksforless.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's! Ik wil ook naar het strand!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Suuuperleuke foto's! Ik wilde ook zo graag naar het strand!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooie foto's!! Leuke tas ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah super leuke outfit en foto's! je bril en jeans zijn echt top!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!