HomeShop my closetPressContact meCopyright
15.6.13

OUTFIT: To the max(i)
Daar is 'ie dan eindelijk: een outfitje met mijn geliefde maxi rok van de ZARA. Ik maakte deze foto's direct na mijn bezoekje aan Rob Peetoom afgelopen donderdag. Hoera voor de mooie nude make-up look en slag in mijn haren!

Ik combineerde mijn rok met mijn leren jasje, een witte blouse van H&M Trend en m'n Isabel Marant look-a-like ankle boots. Mijn accessoires hield ik rustig: enkel een gouden ring en mijn Primark tasje 'versierde' het geheel.What was I wearing?

Leatther Jacket - Lederpaleis Amsterdam
Blouse - H&M Trend
Maxi skirt - ZARA
Ankle boots - Bullboxer (old collection)
Shoulder bag - Primark (old collection)
Ring - H&M (old collection)


12 opmerkingen:

 1. Die rok staat je super! En je haar en make-up zitten inderdaad echt perfect, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat mooi zeg! Die rok is echt prachtig; goed gecombineerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Ik vind de kleurencombinatie mooi en de combinatie van de maxi rok met een blouse. En je haar is leuk! :)

  Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige rok! & een hele mooie outfit! Staat je echt heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je echt super leuk! Je haar zit ook mooi

  http://fashionoase.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige outfit en haartjes! Zo'n maxi rok staat je heel goed :)

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!