HomeShop my closetPressContact meCopyright
25.6.13

PERSONAL: Got my diploma! What's next?Hoera, ik ben afgestudeerd! Met uitzondering van mijn stages (hier en hier) heb ik jullie nog nooit echt iets verteld over mijn studie en toekomstplannen. Daarom leek het me leuk om dat via deze persoonlijke post te laten weten, for those who are interested :-)

Laten we maar eerst bij het begin beginnen. Ik heb de afgelopen jaren de studie Marketing & Communicatie gevolgd, een 3-jarige MBO opleiding in Veghel. Vanaf het begin af aan was het voor mij al vrij duidelijk dat dit niet de opleiding was die bij mij paste, maar omdat ik heel lang heb getwijfeld over mijn studiekeuze, heb ik toch besloten om het door te zetten. Ik ben heel erg blij met die keuze, want na 3 jaar heb ik nu eindelijk mijn diploma, wat vooral voor mij als opzet dient voor een nieuwe start. Een hele nieuwe start..


Ik ga volgend jaar namelijk Journalistiek studeren! Een echte droom die uit komt, zeker omdat ik deze studie al zo'n beetje wilde gaan volgen vanaf de middelbare school. Ik hoop dat ik later mode, mijn grootste passie kan combineren met verslaggeving. That would be my dream job! Ik heb me aangemeld bij de Hogeschool van Utrecht en ben hoogstwaarschijnlijk decentraal geselecteerd, maar de officiële uitslag hoor ik pas in juli. Dan kan ik ook gaan zoeken naar een kamer, so excited! To be continued!14 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je diploma! Ik hoop echt dat je wordt ingeloot bij HU! :)

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeeerd! Wat zag je er mooi uit, die blauwe schoenen zijn prachtig! En succes met de inloting, hopelijk ben je inderdaad decentraal geselecteerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Ik vind je schoenen ook heel leuk, waar zijn die van? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Ellen! Ze komen van de ZARA! Ik heb ze een weekje geleden gekocht in de sale.

   Verwijderen
 4. Super, gefeliciteerd! En wat heb je een mooi jasje aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! En wat leuk dat je journalistiek gaat studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd en leuk dat je journalistiek gaat studeren:)!  Liefs,
  Hazal
  www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Hopen dat je wordt ingeloot, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dankjewel voor de lieve reacties!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!