HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.6.13

SHOPPING: ZARA sale


Als berucht fan van de ZARA is het begin van de sale een grootste dag. De shopping trip wordt gepland, mijn wishlist krijgt een update en rond middernacht wordt de online shop zo'n 100 keer gerefresht om alvast een kijkje te nemen in de afprijzingen. Dit jaar heb ik mezelf het hele seizoen waanzinnig ingehouden omdat ik zoveel mogelijk in de sale wilde scoren. Met een jachtinstinct van een jachtluipaard stond ik daarom ook vrijdagochtend -sale day nr.1-, om 10:00 stipt klaar voor de ZARA om 'los te gaan'.

Uiteindelijk viel dat 'los gaan' best wel mee, wat vooral ligt aan het feit dat de helft van mijn wishlist nog niet afgeprijsd was en sommige items niet in mijn maat waren. Gelukkig heb ik ook wel een hoop kunnen bemachtigen, kijk maar mee!


I admit: ik heb echt een zwak voor geprinte broeken, en dan met name de hele bijzondere en drukke varianten. Vanaf het eerste moment dat ik deze pantalon zag, vond ik 'm al meteen helemaal fantastisch. Jullie zagen 'm ook verschijnen bij mijn summer wishlist, maar toch wilde ik toen nog even wachten op een afprijzing. Hij kostte 39,95 en ik heb 'm nu voor 29,95 meegenomen!

 
Witte (denim) shortjes zijn onmisbaar in de zomer! Ik heb er nog geen in deze kleur, dus toen ik dit exemplaar zag was ik meteen om. Het shortje heeft hele lieve borduurseltjes aan de zijkant, wat net een extra effect geeft. Ook het prijsje was fijn, het ging namelijk van 27,95 naar 22,95!


Meet my latest crush: dit lichte rokje compleet versierd met glanzende pailletjes en borduursels. Ik was echt op slag verliefd op het ding, en ook al had ik met mezelf afgesproken dat ik absoluut geen rokjes mocht kopen, maakte ik hiervoor een uitzondering. Echt té mooi om te laten liggen, en al helemaal nadat ik zag dat ik het laatste exemplaar had. Daarnaast was 'ie ook heel lekker afgeprijsd, namelijk van 49,95 naar 19,99! Mijn dag kon niet meer stuk.

 
Een andere in de categorie 'te mooi om te laten liggen' waren deze nude sandaaltjes. Ik vond ze al tijden prachtig, maar omdat ik pas geleden al een ander paar nude heels kocht bij Forever 21, besloot ik dat ik ze 'niet nodig had'. Daar kwam afgelopen vrijdag verandering in, nadat ik een grote rode sticker met €15,- erop spotte. Lucky me was het een maat 38 én ook meteen de laatste, dus nam ik ze dolgelukkig mee naar huis.
 

Mijn tweede paar schoenen zagen jullie ook al eerder op mijn summer wishlist voorbij komen. Ze waren al een eeuwigheid in m'n hoofd, maar ik wilde toch even wachten tot de sale. Dat sloeg helemaal nergens op, want ze waren al hartstikke goedkoop met een prijsje van €27,95. Super stom dat ik ze niet gewoon meteen heb gekocht, want na een tijdje waren ze niet meer te koop online. In de sale kwam ik ze -thank god- toch nog tegen voor €15, maar waren er alleen nog maar grote maten. Met een gedachte dat ze met zooltjes of dergelijke echt wel moesten passen, besloot ik een maat 39 mee te nemen.

Ben jij ook zo dol op de ZARA sale? Heb je al iets gekocht of besteld? Let me know!


21 opmerkingen:

 1. super mooie kledingstukken! en zeker geluk gehad met die mooie schoentjes <3 ik ben ook verliefd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtige aankopen! En wat een geluk met je mooie hakken! :)
  Ik heb alleen een jasje gehaald, tot nu toe haha.. Maar ik ga zeker nog even terug!

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat rokje is prachtig!:D En die hakken super leuk.
  Goede aankoopjes en lekker geshopt.
  xx
  www.mystylevillage.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen! Mag ik vragen waar je die blauwe hakken nog gevonden hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Sure, in Eindhoven! Daar lagen er nog twee in maat 40 :-)

   Verwijderen
 5. Je hebt echt hele mooie dingen gevonden!
  die broe en blauwe heels zou ik ook nog wel willen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die nude sandalen vind ik echt geweldig, samen met de shorts.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke hakken!! Ik kan niet wachten om de Zara op te zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oeeeh, mooie aankoopjes! Ik vind vooral de hakken mooi, ik ben benieuwd naar outfitfoto's! Ik ga morgen naar amsterdam om te shoppen, zal wel een hel worden in de zara daar, maar ik ga de strijd aan hoor! haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat rokje is echt prachtig! Ik heb hem al vaker bewonderd in de Zara, maar 50 euro is echt wel een flinke hap voor een rokje.
  Ik hoop echt zo hard dat ik hem in de solden kan bemachtigen, want hier in België beginnen ze zaterdag pas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die rok is heel mooi!

  Ik wacht altijd zo lang mogelijk bij de zara sale, aangezien het in het begin nauwelijks is afgeprijsd, dat vind ik echt een nadeel.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige aankopen! Dat rokje is écht ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De Zara is gewoon echt geweldig. Dat rokje is ontzettend mooi, dat kun je met heel veel dingen aan en dan wordt het meteen een superleuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke spulletjes, dat rokje is supermooi.!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie spullen!
  Vraag me af waar je dat witte hempje vandaan hebt. Niet nieuw, maar hij ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Dat hemdje is ook van de ZARA haha, maar helaas wel van een aantal collecties geleden. Ik zag toevallig wel dat ze nu een look a like in de sale verkopen, eentje met een 'twisted back'. Misschien dat je die wel leuk vindt!

   Verwijderen
 15. Wauw wat een fijne aankoopjes allemaal! :)
  Veel plezier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke aankopen! Hopelijk kom ik aankomende woensdag ook leuke items tegen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey welke maat heb je aan in dat mooie rokje:)?

  Groetjes Roxy

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!