HomeShop my closetPressContact meCopyright
11.6.13

TREND: Espadrilles


Er zijn van die schoenen waarin je nog niet eens dood gevonden wilt worden. Voor mij geldt dat voor crocs en birkenstocks. Nou heb ik natuurlijk ook begrip voor het belang van comfort, maar seriously, dan denk ik: waarom trek je dan niet meteen een paar klompen aan? Dat was ook mijn eerste gedachte toen ik over de nieuwe espadrilles trend las. De kleine gedaantes waren voor mij meer een stel oncharmante pantoffeltjes dan flatteuze schoenen, die ik no-way aan mijn voeten zou gaan schuiven. Daar kwam verandering in toen ik een paar basic zwarte pantoffeltjes op mijn stage met een setje combineerde. Wat zaten ze lekker en eigenlijk stonden ze ook heel erg leuk! Ik deed wat research op het internet en vond daar een hoop leuke geprinte varianten, waaronder deze van Soludos. Het printje is perfect voor in de zomer en trust me: zodra je deze aan hebt gehad, wil je nooit meer zonder.

Tell me: wat vind jij van de espadrilles trend?


6 opmerkingen:

 1. Birkenstocks draag ik dan weer wel, ze zitten gewoon zo vreselijk lekker haha! Dan wel met 1 band.

  Over epsadrilles.. tja. Ze verdienen niet de schoonheids prijs denk ik, maar stiekem begin ik ze ook leuk te vinden haha!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik vind ze heel erg leuk!
  Maar dan eigenlijk vooral de Chanel espadrilles.. beetje jammer van de prijs haha :p

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze leuk :)
  Ik heb echt helemaal niks met crocs/birkenstocks maar veel sandalen zitten zoooo klote met die stomme bandjes. Ik vind dit dus wel een uitkomst, net als de loafer.

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Crocs en Birkenstocks vind ik ook écht verschrikkelijk haha. En eerst was ik ook totaal geen fan van de Espadrilles. Maar hoevaker ik ze voorbij zag komen hoe leuker ik ze vond en toen ik een Bordeaux rood paar bij de Action zag liggen voor maar 3,99 was ook ik om :) Ze zitten heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Crocs zijn echt het toppunt van, ja van verschrikkelijkheid. Ben ik het totaal mee eens, haha. Ik moet zeggen dat ik deze Espradrilles erg leuk vind, ik heb alleen het idee dat ze dan van je hiel afslippen maar dat zal wel niet het geval zijn haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze best wel leuk, alleen lijken ze me helemaal niet lekker lopen !
  Leuke blog !
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!