HomeShop my closetPressContact meCopyright
15.7.13

FASHION WEEK: Sfeerverslag


Zet een handjevol fashionable people in één ruimte bij elkaar, organiseer tientallen shows, kleed het geheel glamorous aan and you there you got it: een evenement genaamd Fashion Week. Wat maakt zo'n simpele formule toch tot zo'n fantastisch evenement? Zijn het de shows? Is het de sfeer? 

Voor mij is het een combinatie van de shows en de sfeer dat Fashion Week zo groot maakt. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een half jaartje voor het eerst naar Fashion Week ging en bijna niet kon slapen van opwinding. Ik vond werkelijk iedere show prachtig en ik had nog nooit een plek gezien waar iedereen zó mooi gekleed was.

Met hetzelfde gevoel van opwinding vertrok ik vrijdagmiddag met mijn zwaar bepakte koffer richting Amsterdam. Dit keer ging ik een heel weekend en sliep ik in een appartement van een vriendin in hartje Amsterdam!


Ieder jaar heeft Amsterdam Fashion Week een andere hoofdsponsor. Dit jaar was dat Vodafone, die een stel leuke meisjes op pad stuurde with some good candy


De openingshow: Spijkers en Spijkers. Zo gaaf dat ik hierbij mocht zijn! Zelf vond ik de collectie niet zo mooi, maar dat komt omdat het casual/arty 'Franse' stijltje mij niet zo ligt. Bekijk de show hier


Mijn outfitje op dag nr. 2! Ik trok mijn geliefde maxi rok van de ZARA aan en combineerde 'm met mijn nieuwe topje van Monki. Mijn hakjes liet ik die dag maar even thuis, ik had namelijk al op dag 1 een enorme blaar opgelopen (oepsie). Op deze dag liep er ook een meisje rond met dezelfde rok. No drama, maar gewoon gezellig even met elkaar op de foto (zie foto 1) :-)!


Ook ging ik naar de kleinere shows, zoals deze van Armand Michiels. Een man die van korsetten houdt, that's for sure!


Ook was ik voor de Colgate launch uitgenodigd, waar ik een leuk 'blogger' bandje kreeg.


Voor de ingang even mijn outfitje schieten!


Stylist Fred van Leer was er ook bij!


Na de show van Spijkers en Spijkers gingen ik en Birgit direct door naar het volgende feestje. Wij haddden namelijk kaartjes gewonnen voor een exclusief feestje van de favoriete DJ van Birgit, The Flexican. Wat een tof feestje!


Spotted: man candy guards


Ook actrice Liza Sips was erbij. Wat is zij toch mooi, vinden jullie ook niet?

 
Door een 'foutje' kwamen we plotseling backstage terecht. Wat een chaos!

 
Cheers!

Eind deze week komen mijn favoriete Fashion Week momenten on the blog. Tot die tijd kunnen jullie smullen van mijn laatste Stockholm posts! Keep in touch!


6 opmerkingen:

 1. Zo te zien was het een leuk evenement! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat topje van Monki wat je draagt ziet er echt tof uit! Verder leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel leuk uit! Wat een prachtige rok had je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om je verslagje te lezen!
  Terwijl ik me helemaal niet zo met mode bezig houd, op mijn blog dan ;).

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!