HomeShop my closetPressContact meCopyright
30.7.13

FILMPJE/WIN: Een verrassingspakket van Rob PeetoomHerinneren jullie je mijn ombre behandeling bij Rob Peetoom nog? Ongeveer een maand geleden werd ik uitgenodigd om een mini make-over aan te gaan in de salon in Eindhoven. Dat moest natuurlijk gefilmd worden! Hierboven zie je het resultaat. Gotta love the 'vers-van-de-kapper-af-haar'..  Voor jullie heb ik ook nog iets leuks, ik mag namelijk iets weggeven. Deze keer in de prijzenpot? Een verrassingspakket.. Read on!


In samenwerking met Rob Peetoom mag ik een pakket weggeven met daarin allerlei luxe haar producten. Wat er precies in zit is nog een verrassing, maar ik kan jullie wel vast verklappen dat het pakket speciaal wordt samengesteld op de hairdo van de winnares. Heb je een gekleurde coupe? Natural blondine? Eigenaresse van een krullenbol? Het pakket bevat precies de producten die goed zijn voor jouw haar.

Wat moet je doen om kans te maken op dit luxe hairstyling verrassingspakket?

- Volg mijn blog op Bloglovin en op Facebook
- Laat een reactie achter met daarin je e-mail adres en vertel mij hoe jouw droomhaar eruit ziet

De give-away is open tot 6 augustus. De winnares wordt de volgende dag gekozen.


19 opmerkingen:

 1. Mijn email is decimesie@msn.com

  Mijn droomhaar is denk ik een lange bob met flink wat volume en lichte ombre. Nu heb ik langer stijl haar met een ombre effect, maar ik droom nog steeds over die kortere coupe.. Nu nog het lef om het ook daadwerkelijk zo te laten knippen! ;)

  Liefs,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er echt prachtig uit waauw, heel leuk filmpje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof filmpje! Je zag er prachtig uit daar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn droomhaar: lang, weelderig, krullend. Kleur maakt niet zoveel uit. De werkelijkheid: kort, dun, heel klein beetje slag maar zeker geen krullen. Zucht. Maar eh... naar omstandigheden gaat het goed hoor. Mijn kapster verricht goed werk en weet er toch nog wat van te maken en daar ben ik blij mee. sepia@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik droom al m'n hele leven van lang haar, maar mijn haar groeit maar tot een bepaalde lengte en wordt dan dun en breekbaar!! Zou zo graag wat meer volume en lengte hebben gehad, maar helaas........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk filmpje! En een mooie make-up ook! :o

  Mijn haar groeit niet verder dan lengte tot mijn schouders.
  Ik krijg heel vaak de opmering, lang haar zou jou prachtig staan, en dat doet soms best pijn, omdat ik kraag lang haar wil.

  Mijn droomhaar ziet er zo uit:
  Bruine lange haren, met mooie slagen er in!
  Als het me staat, blonde plukjes, of zoals jij subtiele overloop van bruin naar blond! love it!
  Mijn haar pluist van zichzelf, iets minder pluis lijkt me ook fijn :)


  *Gevolgd op facebook als Clarissa van der Linde
  * Gevolgd op blogloving Glamorousvision

  En nu maar hopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben sinds ik zware pijnmedicatie gebruik mijn dikke volle bos kwijtgeraakt. Het is nu dun en slap. Zelfs mijn kapster schrok hoe dun het geworden is.
  Dus mijn droomhaar: mijn oude volle bos haar! Stijl haar met veel volume!

  lisettevhende@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken het vorig artikel nog inderdaad, daarom heb ik mijn haar ook ombre laten verven haha. Had het nog nooit laten verven, maar vond het zo mooi!

  Ik volg je al & ben liker 4 van dit artikel! Ik volg je ook al op facebook (Stephanievandrunen).

  Mijn droomhaar:
  - Mooi donkerbruin met een mooie, zachte glans. Het liefst mooi ombre geverfd met een mooie overloop. Niet zoals bij een dip dye dus. Daarnaast is mijn haar vrij stug en zijn de punten ALTIJD gespleten. Ik zou eens mooi, glanzend en zacht haar willen, zónder pluis!

  (Tip: je link naar je facebook klopt niet in het artikel!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thanks voor de tip! Ik heb het aangepast! Onwijs leuk dat je je haren ook ombre hebt laten verven na aanleiding van mijn artikel, echt super leuk om te horen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een tof filmpje en je haar is zo mooi! Je ombre haar loopt ook echt mooi in elkaar over. Bij sommige meiden zie je wel eens echt een scheiding lopen van de ene en de andere kleur, wat ik altijd minder vind om te zien.

  Ik heb van mezelf middellang, ietwat krullend, rood haar en heb het de laatste tijd een paar keer blond ge-dipdyed. Helaas was dit nooit zo goed te zien. Ik zou mijn eigen haarkleur graag houden, maar blonde dipdye vind ik toch ook erg leuk. Meer krullen zou ik ook super vinden.

  Mijn email adres is corinenelemans@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke actie!
  Mijn droomhaar ziet eruit dat ik een mooie bos krullen heb met heel veel volume erin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk filmpje, echt een mooi resultaat!

  Het zou super zijn als mijn haar ook wat 'opkikkert'.
  Ik heb best wel heel lang haar(bijna stijl). Erg mooi, als het niet zoveel zou pluizen.
  Mijn droomhaar is mijn huidige lange haar, zonder puntjes en dus zonder pluizen! Lang, stijl en glanzend.
  Hopelijk komt mijn droom uit! :)

  Mijn email: jessienap@live.nl
  (ik volgde je al op facebook en bloglovin)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik volgde je niet op bloglovin maar GFC, nu wel allebei! :)

   Verwijderen
 14. Ik ben op zich heel erg blij met mijn haar. Ik heb heel stijl, fijn, blond haar met natuurlijke high lights. Ik hoor vaak dat mensen 'jaloers' op mijn haar zijn, alleen kan ik niet goed met mijn eigen haar overweg. Doordat het zo fijn en dun is valt het soms heel sluik langs mijn gezicht. Meestal doe ik dan als oplossing een staart of laat ik het gewoon lekker sluik hangen. Soms ben ik in een dolle bui en probeer ik eens wat haarproducten die vervolgens niet bij mij werken. De beloftes van volumieus haar komt meestal niet tot uiting bij mij, haha.
  Maar goed: to the point. Mijn droom haar is eigenlijk gewoon mijn eigen haar, alleen dan voller. Want ondanks dat het zo sluik is ben ik onwijs blij met de kleur en de natuurlijke high-lights die in de zomer vanzelf tevoorschijn komen. Maar zelf ben ik gewoon een kneus en kan ik niet met mijn haar overweg en heb ik wat hulp nodig. Volgens mij is dit dus de uitgelezen kans om hulp te vragen :)

  Liefs, Maaike (maai-ke@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn droomhaar ziet er overduidelijke voller uit dan mijn werkelijke haar. Hoe vaak heb ik wel niet gedacht 'ik ga extensions laten zetten', om het dan uiteindelijk niet te doen, want als de extensions er moeten zou er alleen een zielig plukje babyhaar overblijven. Voor mij is dus meer volume/dikker haar op nummer 1! Nu ik mijn haar vorige maand korter heb laten knippen valt het gelukkig wel wat voller, maar het zou natuurlijk nog mooier zijn als het vol blijft als mijn haar weer langer wordt. Een leuke bijkomst van mijn korte kapsel is dat mijn haar een erg mooie slag heeft gekregen. En dat is toevallig ook onderdeel van mijn droomkapsel ;-). Maar goede haarproducten die aangepast zijn op mijn nieuwe haarstijl zou ik geweldig vinden! Mijn e-mail adres is margocompen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hey hey!
  ik like en ik follow ;)

  mijn haar nu is:
  -lang
  -dik
  -pluizig
  -veel
  -maar voor super saai!

  ik houd er erg van om dingen uit te proberen met mijn haar, ik heb een laatst een bob gehad, een pony(geen succes) mijn haar groeit vrij snel, dus ik baal natuurlijk wel als het niet zo is wat ik er van dacht, maar heel erg is het niet!
  mijn ultieme haarwens is dan ook: ...

  haaradvies krijgen!

  ik weet niet of laagjes bij mij mooi zijn, ombre effect, highlights, blonder, donkerder, korter,
  het maakt me allemaal niet uit, als het maar niet rood, paars, blauw etc wordt, en mijn haar nog wel op een staartje kan :)

  dus dat is wat ik wil, me een beetje laten verrassen en dingen uitproberen!

  ik wacht over 2 dagen nieuwsgierig af!

  groetjes Suze! s.nijst@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe zeker mee!
  Mijn droom haar is lang lichtblond haar met een donkerblonde dye dip. Met lang bedoel ik ongeveer tot over mijn heupen.
  Email is zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mijn droomhaar was altijd lang haar met veel krullen, maar dat zit er voor mij niet meer in op mijn leeftijd haha.
  Groetjes Irene
  ireneniec1948@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen