HomeShop my closetPressContact meCopyright
7.7.13

Fotodagboekje #21Time for another photo diary! De afgelopen weken kunnen zo in de boeken als één van mijn meest favoriete dagen ever. Ik ondertekende mijn diploma, vertrok lekker last-minute een week richting Stockholm en deed ondertussen al-leen maar leuke dingen. Kijk je mee naar al dit leuks?
In the meanwhile, dont forget to follow me on Instagram! @JudithtielemansIk liet Nederland even een weekje achter voor een reisje naar mijn Zweedse droomstad Stockholm! De komende week staat mijn blog helemaal in het teken van mijn vakantie, so be prepared for a lot of 'spam' :-)Niet alleen ik kreeg mijn diploma in handen, maar ook mijn zus Doris got hers!Een dagje shooten in Scheveningen, waar het strand het decor vormde voor de give-away shoot van Deirssy bikini's :-) Natuurlijk was er ook tijd voor de nodige chil sessionsIk skeelerde ruim 30 kilometer met vriendinnetje Lisa. Op de helft even neerploffen op een terrasje en weer gaan, I like!Onbeperkt tapas eten met vriendinlief. Wat zaten we vol!Ik werkte achter de bar bij Bruce Springsteen in het Goffertpark! Een enorm evenement en wat een leuke sfeer :-)Geheel last-minute besloot ik samen met mijn zus mee te doen met de Colour Run in Vlissingen. Volgens mij heb ik nog nooit van mijn leven 5 km gerend, but I made it! Wat een leuke ervaring!In een van mijn laatste dagen bij mijn stage bij Van Tilburg Online schreef ik een corporate blog over 3 combinaties maken met 1 kledingstuk. Daarvoor verzamelde ik lekker veel kleding uit de winkel. Benieuwd naar het resultaat? Check it out! Ik ben momenteel bezig om pagina's te ontwikkelen waarbij je al mijn (externe) publicaties kunt lezen met o.a. een onvertoond interview van Modeagenda. Als ik daarmee klaar ben geef ik jullie een gil! Ik ging naar de AMFI Graduation show in Amsterdam. De ontwerpen werden vertoond in Paradiso, waaronder die van Jazz Kuijpers, een aanstormend talent die in hetzelfde dorp als ik woon(de) :-)Poseren voor Paradiso!Mexican food with the family in Eindhoven!Het hebberige aanblik van de first day of ZARA sale! Check mijn aankoopjes hierDansen in de de jaarlijkse balletvoorstelling! Hier een sneak preview van mijn dans pakje, binnenkort zal ik jullie de echte foto's laten zien :-)Ik mocht een ombre behandeling ondergaan bij Rob Peetoom, super exciting! Binnenkort komt daar nog een filmpje van op mijn blog, so stay tuned! Het resultaat kun je hier alvast bekijken


7 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel veel leuke dingen gedaan! Ik ben benieuwd naar al je Stockholm verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe diary! Zo leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heee, hoe kun je zo'n baan krijgen dat je o.a. helpt bij concerten? xox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk bij Eventure, dat is een organisatie die daarin gespecialiseerd is. Je hebt nog meer van die soortgelijke organisaties. Met Google kom je een heel eind!

   Verwijderen

Thank you!