HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.7.13

GADGET: Canon Eos 1100d + 55 mm lens
Hoeray, ik heb ein-de-lijk mijn eigen spiegelreflex camera gekocht! Bijna alle foto's op mijn blog zijn gemaakt met de Nikon spiegelreflex van mijn ouders. Hoogste tijd dus voor een eigen exemplaar. Als jullie dit lezen ben ik in Stockholm en heb ik er waarschijnlijk al honderden foto's mee geknipt :-)

Ik heb mijn camera, de Canon EOS 1100 d + ef 18-55 dc ii, gekocht bij Mediamarkt in de aanbieding voor €277. Deze camera bevat dus al een lens, een redelijk 'standaard' model. Omdat ik voor mijn blog echt op zoek was naar een goede lens die een mooi 'scherpte diepte effect' creeërt, heb ik gekozen op een andere lens erbij aan te schaffen. Een lens die speciaal is gemaakt om op onderwerpen te focussen, namelijk de '55 mm', kocht ik voor €88.
Ik heb speciaal gekozen voor een Canon, omdat die over het algemeen net wat makkelijker in gebruik zijn dan Nikon's. Met een Nikon camera heb je vaak wat meer geavanceerde instellingen nodig om een foto mooi te laten worden, terwijl je met een Canon op de automatische stand al snel prima foto's schiet.

Het is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar ik ben nu al gek op mijn Canon. Met de 55mm lens kun je echt hele mooie foto's maken, waar je totaal geen pro voor hoeft te zijn. Dikke aanrader!


13 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Ben benieuwd naar de foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Super! :) Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's!

  Liefs,
  Nausikaä

  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ow wat een aanbieding! Ik ga meteen kijken of die nog steeds in de aanbieding is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar foto's van Stockholm :)

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, wat een geweldige camera! Ik weet zeker dat je er ontzettend veel plezier van zult hebben!! Geniet in Stockholm!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, ik heb ook een Canon (1000D) en hij is echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. supergaaf, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!