HomeShop my closetPressContact meCopyright
11.7.13

MAGICAL STOCKHOLM #2: Mijn uitgaans outfitje

De komende paar dagen (onderbroken door een pauze van 'live' Fashion Week posts!) staat mijn blog volledig in het teken van mijn magische reisje naar Stockholm. Wat heb ik allemaal in petto voor jullie? Héél veel foto's (en misschien wel een video!), een outfit post, Scandinavische streetstyle, citytrip-tips en mijn aankopen. One thing is for sure, you're gonna fall in love with Stockholm (like I did).

Vandaag: het outfitje dat ik droeg tijdens een avondje stappen in Stockholm :-)

Bij het inpakken van mijn koffer wist ik één ding zeker: mijn nieuwe rokje van de ZARA móest mee. Uit mijn research bleek dat het uitgaansleven in Stockholm heel glamorous was, dus vond ik dit shiny rokje een perfecte keuze. Eenmaal in Stockholm ben ik niet in het meest chique gedeelte uitgegaan, maar dat stopte me niet om dit sparkling outfitje aan te trekken. I love it!


What was I wearing?

White blazer - Mango (sale)
Silk top - ZARA (old collection)
(New!) Pearled skirt - ZARA (sale)
Heels - Forever 21
Watch - Casio


18 opmerkingen:

 1. Leuk outfitje! En een prachtig rokje :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit, vind de kleuren in je outfit ook heel goed met elkaar matchen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben verliefd op je rokje! En die outfit staat je zo goed! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit en wat ben je prachtig slank!

  Liefs
  Shalane
  www.thefashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige outfit en kleurtjes! En wat ben je mooi gebruind!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi figuur en kleurtje heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!