HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.7.13

MAGICAL STOCKHOLM #4: Streetstyle pictures


De komende paar dagen staat mijn blog volledig in het teken van mijn magische reisje naar Stockholm. Wat heb ik allemaal in petto voor jullie? Héél veel foto's (en misschien wel een video!), Scandinavische streetstyle en mijn citytrip-tipsOne thing is for sure, you're gonna fall in love with Stockholm (like I did).

Vandaag: mijn debuut als streetstyle fotograaf

Het eerste wat mij opviel in Stockholm waren de mensen. Werkelijk overal waar ik keek liepen mooie mensen. Zweden mogen dan wel bekend staan om hun uiterlijke schoonheid, maar dat de gehele populatie gevoel voor mode heeft, was mij nog niet bekend.


Deze jongen, gehuld in Cheap Monday, geeft een typisch beeld weer van het minimalistische Scandinavische stijltje. Clean, zonder poespas: I like it!


Volgens mij is het een Stockholm een feit dat ieder Zweeds meisje sowieso over een paar lage witte allstars beschikt. Ik heb zóveel mooie outfits gezien met de witte allstars!


Simple, yet pretty


Terwijl mijn zus en ik outfit foto's aan het schieten waren, kwam opeens dit meisje voorbij gelopen. Ik wist niet hoe snel ik de camera uit mijn zus haar handen moest grissen! Ik vind de broek heel tof, vooral in combinatie met de bruine heels en witte blouse


All black


En weer een dame met een mooie geprinte broek


Dit is mijn favoriete look! Wat een prachtig leren jasje en hoedje: meer heeft dit meisje niet nodig om een geslaagde outfit neer te zetten


Naast het typische Zweedse minimalisme zag je ook veel meiden die juist heel erg 'uitpakte'. Dit meisje is daar een goed voorbeeld van

 
Een leuk fashionable koppeltje op sneakers. Check ook even het Acne tasje!


12 opmerkingen:

 1. Geweldige foto's. Ik hou echt van streetstyle.
  Stockholm lijkt me zo geweldig om naar toe te gaan!
  Ik ben je gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie streetstyle! Grappig dat je zelf de foto's hebt gemaakt! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik had eigenlijk ook echt streetstyle foto's maken maken tijdens Fashion Week, was leuk je eindelijk een keer gezien te hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je zelf foto's hebt gemaakt! Ik vind het meisje met het hoedje ook het leukst en houd wel van die minimalistische stijl van de Zweden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg!
  Alleen jammer dat je soms de voorkant niet ziet ;).
  Maar hele mooie streetstyle foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar daar heb ik juist bewust voor gekozen! Ik wilde mensen niet laten poseren haha :-)

   Verwijderen
 6. Aaah ik vind het altijd super om zo'n posts te zien. Ik vind ook dat je super goede outfits genomen hebt, vindt dat sommige streetstyle blogs enkel de hélé extreme en alternatieve outfits fotograferen (waar ikzelf niets van inspiratie uit kan halen).
  Mijn favoriet is het meisje met de hoed en het meisje eronder

  lesdeuxmoiselles.Wordpress.Com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt compleet gelijk. Ik heb 6 maanden in Zweden gewoond, en de meeste Zweden hebben inderdaad allemaal gevoel voor stijl. Erg typisch als je dan weer hier in Nederland komt. Dat vind ik ook het fijne aan Zweden/Stockholm: mooie mensen met een mooi gevoel voor stijl.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!