HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.7.13

OUTFIT: Classic vogue
Net zoals het overgrote deel van modeliefhebbend Nederland kocht ik deze maand de VOGUE. Het cadautje, een VOGUE NL shirt, dat deze maand bij ieder exemplaar zat inbegrepen vond ik écht iets hebben en dankzij de big hype kon ik 'm niet langer negeren. Ik wilde er ook eentje!

Het shirt heeft een verrassend mooie pasvorm (let's say: het is geen gym shirt) en is super makkelijk om te combineren. Ik koos voor een combinatie met mijn nieuwe blazer die ik een weekje geleden kocht in de sale van de Mango. Mijn broek met kant van de H&M, River Island heels en een vintage clutch koos ik er bij uit. En met m'n rode lipjes maakte ik 't af, lekker classic :-)


What was I wearing?

(New!) Shirt - Vogue NL
 (New!) Blazer - Mango (now on sale!)
Black lace jeans - H&M (old collection)
Black heels - River Island (old collection)
Clutch - Vintage


14 opmerkingen:

 1. Staat je goed, ik vind witte blazers zo mooi! En je lipstick is ook prachtig, perfect kleurtje rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligt deze vogue nog in de winkel ?
  Ik wil hem ooook!
  Mooie outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit, staat echt heel leuk! Super gaaf je broek ook, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Ik heb het t-shirt ook maar kon er helaas niets mee doen, ik kon er denk ik wel drie keer in, het was echt veeeeeel te groot. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke look! het shirt heb ik ook, hij is bij mij alleen veel te groot waardoor het wel op een gym shirt lijkt hahaha

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!