HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.7.13

SHOPPING: Budget leopard sandaaltjes


 
Een paar collecties geleden verkocht ZARA leopard sandaaltjes waar ik een beetje aan moest wennen. Ik ben een groot fan van dierenprintjes, maar mijn schoenen hou ik het liefste toch zo clean mogelijk. Niet te veel poespas, zeg maar.

Toch begon ik ze steeds meer te waarderen, en dat terwijl menig blogger ondertussen de sandaaltjes al had gekocht. Ondanks mijn opkomende liefde voor de schoentjes, besloot ik ze toch niet te kopen. Naarmate een item steeds meer gehyped wordt, verlies ik eigenlijk automatisch mijn interesse. Alleen een goede deal weet me dan weer te overtuigen, wat precies het geval was bij deze sandaaltjes van de Bristol(!). Één kijkje op het prijskaartje (€20,- naar €15,-) en ik nam ze mee naar huis. Goede deal, right?!

8 opmerkingen:

 1. Mooie schoentjes!
  Mag ik vragen hoe je de lees meer knop doet op je blog? Ik heb blogspot, ik weet niet of jij daar ook mee werkt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook blogspot en dat kun je doen met een pagebreak! Dat is dit knopje http://1.bp.blogspot.com/_vOU6Mh0BSTw/S8nBkilh5bI/AAAAAAAAC8I/ZFCzI9r6ze0/s320/Blogger+in+draft:+Small+Inspirations+-+Create+Post_1271512801188.png

   Verwijderen
  2. Ik gebruik altijd een HTML tag, maar waarschijnlijk kun je 'm dan denk ik in de bovenstaande link vinden? Laat maar horen als dat niet zo is, kopieer ik de tag even voor je :-)

   Verwijderen
 2. Oeh die zijn heel leuk! Zeker een goede deal. X

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!