HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.8.13

EVENT: De dromerige najaarscollectie van Fillipa K


Gewapend met een lange oogverblindende camel coat en oversized diepblauw cocktailjurkje ging ik het pashokje in. Terwijl ik met mijn ene hand de sluiting van het jurkje open deed, aaide mijn andere hand over de prachtige stof. Een klein modieus wondertje, dat was het, en ik had het in mijn handen. De jurk zat als gegoten en ook de jas bewoog zich soepel over mijn lichaam. Voorzichtig maakte ik een knoop in de taille en liep ik uit het pashokje.


Het is geen geheim dat ik een groot liefhebber ben van Scandinavische merken. Toen ik dus een uitnodiging kreeg voor de collectie presentatie van Filippa K, wist ik niet hoe snel ik ja moest zeggen. In het prachtige filiaal in de P.C. Hooftstaat vertoonden zij afgelopen donderdag hun fall/winter collectie tegenover genodigden. Ik en kersverse vriendin Marjolein (uit Utrecht) waren daarbij!

Tijdens het event kregen we van een lieftallige blondine (hoogstwaarschijnlijk Zweeds, duh) een leuke presentatie over de nieuwe collectie van dit najaar. Prachtig natuurlijk, dus toen we nadrukkelijk werden uitgenodigd om alles uit te winkel te passen, ben ik als een malle op zoek gegaan naar een leuk setje. Fillipa K is een merk dat bekend staat om haar minimalistische- en simpele ontwerpen. Typisch Zweeds dus. Prachtig, al wist ik al meteen dat het mij zo'n 20 jaar ouder zou gaan maken. Toen ik het pashokje uit liep in mijn droomsetje keek ik mijn ogen uit. Ik leek wel minstens 40. 'Echt een dametje', vond de fotograaf en knipte snel een paar foto's. Ik heb denk ik nog nooit in mijn leven zo'n chique kleding aan gehad, maar -o boy- how do I like it! Misschien niet echt geschikt voor in m'n meisjesjaren, maar één ding weet ik zeker: als ik rijk, succesvol en ouder ben draag ik Fillipa K.

15 opmerkingen:

 1. Wat een mooi verslag!
  Je jurkje en jas zijn inderdaad prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig jurkje en kleedje! En je ziet er helemaal geen 40 uit hoor,heel gedistengeerd en klassevol in tegendeel! xoxo
  lesdeuxmoiselles.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat staat dat je mooi! Echt een prachtige outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Filippa k een erg leuk merk maar wel erg prijzig helaas.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben stiekem toch wel jaloers dat jij je - ook al waren het maar een paar minuten - in een Filippa K jas hebt mogen hullen! Staat je mooi :)

  Margo | margoblanche.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeeey, wat leuk! Ziet er super uit! Nu baal ik extra dat ik niet mee kon haha, maar het setje staat je prachtig, inderdaad echt een dametje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je echt prachtig! super mooie outfit! :)

  Neem deel aan de give-away op mijn blog voor het één jarig bestaan, indien je zin hebt.
  http://leenphilips.blogspot.be/2013/08/give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!