HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.8.13

FAVOURITES: Mijn weekend op Lowlands


Lowlands. Een festival waar ik altijd al een keer heen heb willen gaan, maar waar het nooit echt van gekomen is. Totdat ik mezelf dit jaar aanmeldde voor een organisatie waardoor ik op festivals en concerten achter de bar kon werken. Inmiddels heb ik al bij Racoon en Bruce Springsteen gewerkt, en afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: Lowlands was calling..Bij de organisatie waar ik werk kun je ervoor kiezen om te werken tijdens dagdiensten, maar ook op de nachtdiensten. De tijd dat je vrij bent mag je het terrein op. Aangezien ik er voor koos om 's nachts te werken, kon ik dus 's middags het terrein op. Super ideaal! Lekker uitbrakken en chillen op het gras met de fijnste muziek om je heen: can't get better.

Favourite working space - The Bacardi BarIk was aan het werk achter een specialty bar, wat betekent dat je naast the usual stuff zoals bier, wijn en fris ook speciale Bacardi cocktails serveert. In dit geval waren die specials de Mojito's, Bacardi cola's en Bacardi Razz. We hadden een heel leuk team en in onze tent draaide ze de chilste muziek ever. The Flexican bijvoorbeeld (die ook nog even achter onze bar kwam lopen) en allerlei soortgelijke dance artiesten.

Favourite unexpected moments - seeing some artists backstage

 
Direct nadat ik m'n eerste voet op het backstage terrein zette zag ik twee jongens van Chef Special. Ik was redelijk geshockeerd om ze tegen te komen, want ik had eigenlijk helemaal niet verwacht om artiesten tegen te komen. Ik ben nogal een groupie als het gaat om bekende mensen, dus ik hoopte dat ik meer artiesten zou zien. En dat is gebeurt! Backstage zagen we kleine viezerik (zie de prachtfoto) en Nina Kravitz! Op het terrein zelf heb ik ook nog Georgina Verbaan gespot en aan mijn bar kwamen zelfs Lucas Hamming (de beste singer songwriter) en acteur Martijn Lakemeijer (Oorlogswinter, feuten) samen een drankje bestellen. Voorlopig ben ik weer zoet wat betreft m'n artiesten tic!

Favourite artist - Jake BuggIk ben al een tijd fan van Jake Bugg. This kid has it all: een prachtige krakerige stem, folky/rockerige nummers, fijne melodieën en mooie teksten. Precies waar ik van hou! Zijn optreden op Lowlands was voor mij dus echt een must see, wat resulteerde dat ik in m'n uppie twintig minuten voor aanvang vooraan stond. Wat heb ik genoten!

Favourite company - My colleagues


Tijdens het werken, op het terrein, maar ook op de camping waar we verbleven, heb ik een super leuke tijd gehad met mijn  collega's van de bar. Één groot feest!

Favourite food - delicious buffets


Omdat wij zo'n lange diensten maakten kregen we van de organisatie iedere dag een verzorgd buffet aangeboden. Elke lunch en buffet was súper lekker, wat er ook voor zorgde dat ik geen cent heb uitgegeven op Lowlands. Drankjes waren namelijk included tijdens het buffet, en ook op de camping kon je gratis drank halen.

Favourite song - Plage by Crystal FightersCrystal Fighters vind ik heerlijk. Lekker luchtig, vrolijk, gek, folk met een vleugje dupstep: heel gaaf. Plage is mijn absolute favoriet van Crystal Fighters, dus toen die werd gezongen ging ik helemaal los. De rest van de zaal zal wel het zelfde gedacht hebben overigens, want zelfs tot aan het achterste van de tent vierde mensen feest alsof hun leven ervan af hing

Favourite activity - chilling on the grassGeef  me een gras, een buik om op te liggen en ik ben gelukkig voor het leven. Do I need to say more?


10 opmerkingen:

 1. Super leuk verslag! Ik wil ook een keer naar Lowlands, lijkt me zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Het lijkt me heel leuk om bij die Bacardi bar te werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah leuk! Ik was ook op Lowlands, heb je helaas niet gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super leuk! Lijkt me echt een leuke manier om op een festival te zijn! Love, Demi

  www.demiknightslife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lowlands was een prachtig mooi feestje. Zo te zien heb jij het ook zo ervaren, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk zeg :D! Tof dat je alles gratis kon krijgen naast het werken!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!