HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.8.13

Fotodagboekje #22


Vakantie: ik ben innig verliefd op jou. Ik wil voor altijd in andermans zwembaden leven, de hele dag lekkere dingen eten en aan m'n tan werken. Alleen maar leuke dingen doen en praktisch geen verplichtingen hebben spreekt me, eh.. behoorlijk aan. Kijk mee naar de foto's die ik de afgelopen weken maakte :-)
Voor degene die mij op Twitter/Instagram volgen hebben deze foto al voorbij zien komen. Sinds een kleine week ben ik hard op zoek geweest naar een kamer in Utrecht en afgelopen woensdag heb ik 'm al gevonden! Mijn absolute droomkamer, ik ben er zo ongelooflijk blij mee. En dat in enkel 96 uur, I'm one lucky girl..


Net zoals ik en mijn zus Doris, kreeg mijn oudste zus Birgit ook goed nieuws te horen. Ze was afgestudeerd met super goede cijfers! Deze foto is gemaakt tijdens haar diploma uitreiking. Goed gedaan sissie!


Vlak na Stockholm ging ik een weekend met een grote groep vriendinnetjes naar Wish Outdoor, een festival bij ons in de buurt. LOVED it!


Een avond daarvoor organiseerde ik met mijn zusjes een bbq om te vieren dat we alle drie geslaagd zijn. Een super gezellige avond met als afsluiter lekker chillen bij 't kampvuur.


Een shot die ik nam tijdens het opnemen voor de Colgate reclame. Most awkard thing alive, jezelf filmen terwijl je even je tandenpoetst, haha! Wat vind jij van het resultaat?


Met Birgit tijdens Fashion Week in Amsterdam! Alleen al op de bank zitten in dit appartementje is een beleving, want damn, wat een uitzicht..


BBQ'en met vriendinnetjes! Yum....
 

Gisteren ging ik naar Holi Festival of Colours in Utrecht! Om het uur werd er afgeteld op het festival en vlogen er honderden kleuren de lucht in. Een super gaaf concept met een heel leuk feestje er omheen gebouwd! Deze foto is gemaakt toen we nog 'schoon' waren. Je kunt wel raden hoe we er daarna uit zagen...Mijn mama, tante en nichtje liepen de Vierdaagse in Nijmegen! Ik was natuurlijk een super trotse dochter/nicht :-) Wát een gaaf evenement! Niet alleen leuk om mensen aan de zijkant hard aan te moedigen, maar ook om gezellig te stappen met je vriendinnen :-)


Bij de Magnum Store in Amsterdam, waar de hemel letterlijk aan dit stokje vast zat. Echt ongelooflijk lekker


Een snelle 'selfie' tijdens een van de vele zwembad sessies met m'n vriendinnetjes


In Amsterdam spotte ik dit in de Kalverstraat. Like OMG! Ik wist wel dat de Urban Outfitters naar Amsterdam kwam, maar niet dat ze ook al echt aan de winkel aan het werken waren. De Urban Outfitters is echt een van mijn favoriete winkels, dus ik ben super benieuwd naar dit filiaal!


Zomer verslaving: fruit, fruit en nog meer fruit!


9 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke foto's allemaal! Lijkt me zo leuk om al daar gekleurde in de lucht te gooien! En wat goed dat jullie alle drie geslaagd zijn :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er uit als leuke dagen! Komt de urban outfitters naar Amsterdam? Zooo leuk, wist ik nog niet. Echt een geweldige winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te zien! En fijn dat je al zo snel een kamer had! Haha ik heb ook dat filmpje voor colgate moeten maken en ik voelde me er eerst ook niet gemakkelijk bij. WAUW eindelijk een urban outfitters! Dat was mijn favoriete winkel in Londen (: Ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke diary, maar heel even de zeurkous zijn, holi is niet een nieuw concept het is een eeuwenoud ritueel feest uit het hindoeïsme dat de laatste tijd extreem gecommercieeld is haha, super leuk al die festivals, ik wil er ook graag aan meedoen, maar mensen moeten wel weten waar ze aan meedoen ^^
  verder ziet het er uit alsof je echt een paar herlijke dagen hebt gehad :D

  xx ish
  www.tiny-heart-beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mmm, al dat fruit! Dat is ook echt mijn zomerverslaving, vooral watermeloen en aardbeien. Heerlijk!
  En wat gaaf dat je naar het Holi Festival of Colours bent geweest, dat lijkt me ontzettend tof om een keer mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! Ik wilde ook naar Wish, maar helaas kon ik niet :(

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!