HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.8.13

OUTFIT: De sweater die ik buitenstevoren droeg

Voor uitdaging nummer 2 van de Fashion Bloggers Battle ontving ik een sweater. Eentje van The Sting met een kaki groene kleur, tijgerstrepen en opvallende glitter letters die het woord 'WIlD' maakte. Duidelijk een trui die ik zelf niet zo snel had uitgekozen, maar waar wel eentje die op veel verschillende manieren gedragen kon worden.

Persoonlijk vind ik het mooier als de achterkant van een item wat meer opvalt in een look, dus besloot ik mijn sweater buitenstevoren te dragen. In combinatie met een aantal van mijn (nieuwe) favoriete items vind ik het een heel leuk geheel geworden! Jij ook? Stem dan hier op mij in de Bloggers Battle van Followfashion:-) Benieuwd naar mijn eerste look van de battle? Bekijk 'm hier!What was I wearing?

Prtined sweater - The Sting via Followfasshion.nl
Faux leather skirt - Urban Outfitters (bought  in the sale in Stockholm)

(New!) Cut-out boots - New Look
Shoulder bag worn as clutch - Primark (old collection)
Watch - Casio


19 opmerkingen:

 1. Net alsof het zo hoort, haha :).
  Heb je de schoenen van New Look online besteld?

  xo, www.thelooksforless.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supertof!
  Liefs,
  ibpictured.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verliefd op je outfit! Ik ga gelijk even op je stemmen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit. Ik ga ook meteen op je stemmen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dit staat je zo mooi! Ik heb op jou gestemd in de Follow fashion battle!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk gecombineerd! Ik heb op je gestemd :)

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. superleuk, en heel slim om 'm achterstevoren te dragen!
  Vind jouw styling de mooiste!
  xo, Elien
  Dogs & dresses | blog

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jouw styling is de beste Judith! Jammer van de tekst op de sweater haha ;-), goed dat je m achterste voren hebt gedragen. Zo classy as possible! Zal voor je stemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb op je gestemd, de tekst is ook niet zo mijn ding maar ik vind dat je het zo goed hebt opgelost!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit,
  de trui is erg tof zo gedragen (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had hem ook al gezien en was niet zo fan van het "wild" gedeelte, haha! Misschien moet je een manier verzinnen om dat eraf te halen want zonder is het echt een super toffe trui :D ! Vind je booties overigens ook suuuuuuuuper tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!