HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.8.13

OUTFIT: Luipaarden aan m'n voeten

Comfortabele outfitjes, wie houdt er niet van? Vooral in de zomer geef ik vaak de voorkeur aan de ietwat simpelere outfits. Vaak draag ik vrijwel geen accessoires en hou ik 't het liefst zo luchtig mogelijk. Deze look is een voorbeeld van wat ik draag als de temperaturen omhoog schieten, zoals de vorige dagen.

Een nieuwe favoriet zijn deze schattige leopard sandals. Ik kocht ze een tijdje geleden bij de Bristol(!), voor maar €10 (!!) en ook al heb ik ze nog niet zoveel gedragen, vind ik 't echte schatjes. Ze passen niet overal bij zoals m'n nude sandaaltjes van de Invito, maar misschien vind ik dat juist wel leuk.

What was I wearing?

Blouse - ZARA (old collection)
Shorts - ZARA (old collection)
(New!) Leopard sandals - Bristol
Watch - Casio


13 opmerkingen:

 1. Die sandaaltjes heb ik ook ze zijn super.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, zou dit zelf ook dragen :) Op t blousje na denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit en die sandaaltjes zijn echt heel leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Simpel maar erg mooi. Ik ben alvast fan van je blog. Je hebt een hele leuke stijl en de lay-out van je blog vind ik ook prachtig! Ik volg je alvast. Heb je gevonden via Follow Fashion, proficiat he!

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!