HomeShop my closetPressContact meCopyright
19.8.13

OUTFIT: Wit, grijs en twee kleurtjes

Time flies, met alweer de laatste look die ik stylde voor de Fashion Bloggers Battle. Dit keer werd ik uitgedaagd om een outfit te maken met deze grijze high waisted shorts. Een super leuke uitdaging, want laat ik nou net een grote liefhebber zijn van shortjes.

Mijn outfit hield ik voor de rest rustig. Geen poespas. Gewoon mijn favoriete witte blazer, basic top en m'n nieuwe cut-outs. Like it? Stem dan voor de laatste keer op mij in de battle!
Een leuk detail aan m'n outfit? Mijn polsbandjes! Ik ben deze hele week weg geweest (wat de kleine afwezigheid een beetje verklaard). Het blauwe bandje komt van de Utrechtse Introductieweek en de rechter van Lowlands, waar ik het hele weekend aan het werk ben geweest. Binnenkort vertel ik jullie er natuurlijk meer over in een fotodagboekje ;-)What was I wearing?
 
White blazer - Mango (old collection)
 Silk top - ZARA (old collection)
(New!) Grey high waisted shorts - Followfashion.nl
Cut-out boots - New Look via V&D
Necklace - H&M
Sunglasses - Ray Ban Wayfarer


20 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit, die blazer is heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super combinatie staat je erg goed.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk, staat je goed!xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke look, de witte blazer is echt heel mooi!
  en super mooi shortje
  x ish
  www.tiny-heart-beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit, zou ik zo aan kunnen trekken :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat shortje echt heel mooi bij jou! Mooi gecombineerd ook!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi outfit, vooral de ketting is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele toffe outfit! (haha ik zag je lopen op de medewerkerscamping met een witte blazer & vond dat toen nogal gewaagd op LL (een WITTE blazer) maar het staat je super!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super grappig dat je me hebt zien lopen op de camping! Was je zelf ook aan het werk daar? Volgens mij heb ik die blazer alleen aangehad op dag 1, toen we aankwamen. Ik heb me toen meteen omgekleed haha :-)

   Verwijderen
 9. Wat een leuke combinatie! Ik heb gestemd en hoop dat je wint, want jouw outfits zijn echt de beste!
  lesdeuxmoiselles.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw leuke outfit!
  Ik ga je volgen nu!

  www.metaaah.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!