HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.8.13

SHOPPING: Cut out boots


Eerder deze week droeg ik een paar hakken die ik nog niet zoveel aan heb gehad. Ik was onderweg naar Utrecht waar ik twee bezichtigingen had en toch niet zoveel moest lopen. Dacht ik. Een klein inschattingsfoutje, want een paar uur -en inmiddels vele blaren verder- kon ik niet meer. Aangezien ik geen andere schoenen bij me had en ik zowat neerviel van de pijn (no kidding), besloot ik een nieuw paar schoenen te kopen. In de hoop een paar goedkope flatjes te scoren liep ik half strompelend de V&D binnen.

Gelukkig trof ik vrijwel meteen een New Look section aan in de V&D. Perfect, want New Look heeft standaard tientallen goedkope flatjes en loafers in haar collectie. Ik stond al bijna op het punt om een paar schattige loafers voor een tientje mee te nemen, toen ik deze beauty's zag staan. Ik vind de opkomende 'cut-out trend' in laarsjes erg leuk, maar de meeste exemplaren zijn mij een beetje te lomp. Dat vond ik bij dit model heel erg meevallen. Bovendien echt een paar dat in niets lijkt op mijn andere schoenen, dus rekende ik ze dolgelukkig voor €30,- af. From rescue shoe to new favourite shoe?19 opmerkingen:

 1. Gaaf! Ik wist niet dat ze bij V&D New Look verkochten.

  Liefs,
  www.ibpictured.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet! Maar volgens mij ook niet in alle V&D's. Op Utrecht Centraal zit er sowieso eentje :-)

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Ben heel benieuwd hoe ze staan als je ze aanhebt.

  Liefs,
  Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ben benieuwd naar een aan foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Wat een geluk bij een ongeluk!
  Dit paar is echt perfect, want zoals je al zegt; ik vind
  de cutout boots meestal ook te lomp!

  http://fashionoase.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat mooi! Je hebt een leuke blog, ik ga je volgen met bloglovin!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah die zijn echt ge-wel-dig! Snel eens bij de Newlook of V&D kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die laarsjes zijn echt super super super leuk! Gotta have them.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zijn echt mooi! Ik ga ze zeker ook kopen!:)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!