HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.9.13

EVENT: Een avond met C&A en Ecco


Een avond met C&A en Ecco? Direct nadat ik werd uitgenodigd voor beide events vond ik het een interessant aanbod. C&A en Ecco zijn merken waarvan ik niet zoveel van af weet, maar die toch erg bekend zijn in Nederland. Samen met blogger in crime Nicole besloot ik gisteravond de events met eigen ogen te kijken in hartje Amsterdam.

Wat? C&A 'Denim on the move'
Waar? Roest, Amsterdam
In het kort? Een fashionshow gepresenteerd door Liza Sips, drinks, bites, DJ en je eigen denim customizen!

Bekende koppen? Een zekere Hilmar Mulder gespot (Grazia), Bastiaan van Schaik, Novum (pers) en een handjevol bloggersOp de foto: ik, Nicole, Sanne en Jessy

Een witte(!) loper, sponsoring en een groepje mensen zijn voor mij een paar kenmerkende onderdelen aan een event. Nietsvermoedend liep ik dus op locatie naar binnen, terwijl ik plotseling schrik van paar letters die het woord 'Steve Jobs' vormen. Wat blijkt? Ik crash gewoon kei hard per ongelijk een première! Op dezelfde locatie als het C&A event vond net die dag de première van de film Steve Jobs plaats, dus natuurlijk super toevallig dat ik daar even naar binnen wandelde. Doordat ik ook al wat later vertrokken was heb ik jammer genoeg de fashion show van C&A gemist, maar desondanks vond ik het wel direct een heel tof event. Zo mochten we bijvoorbeeld onze eigen denim blouse customizen. Met bleek middel, garen en versiersels gingen we los. Ik zelf hield het overigens rustig, want ik vond mijn blousje juist heel erg mooi zoals 'ie was (check de laatste foto!). Daarom liet ik het bij een versiering van 3 sterretjes boven het borstvakje. Na afloop van het event kregen we een goed gevulde goodiebag mee, met o.a. een giftcard en een leuk bowl hoedje. Al bij al een top event, thanks C&A!


Wat? ECCO 'Get Winterproof' Bloggers Event
Waar? Rokin, Amsterdam
In het kort? Een event speciaal voor bloggers, met op iedere hoek van het prachtige pand een bezigheid (curus 'voeten lezen', knutsel hoekje en massage ruimte)
Bekende koppen? Heel.veel.bloggersOp mogelijk een van de mooiste panden in Amsterdam vond gisteravond het ECCO 'get winterproof event' plaats. Met een uitkijk op hartje Amsterdam en een ruimte gevuld met alleen maar bloggers voelde ik me eigenlijk meteen thuis. We werden direct uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei activiteiten. Zo kon je een 'spirituele voet lezing' doen, op de foto met een heuse viking, je laten masseren met Aveda producten en een eigen clutch maken. Samen met Nicole ging ik lacherig op de foto met de Viking, waarna we plaats namen aan de DIY table. Iedereen werkte daar ijverig aan een eigen samengestelde clutch, met prachtige leerstukken van ECCO zelf. De mijne kun je hieronder zien! Ik was expres voor een basic kleur gegaan, omdat ik van mezelf weet dat ik die het meeste zou gaan dragen. Die massage wilde ik natuurlijk ook wel doen, and thank god I did, want het was echt za-lig. Een big thanks naar Aveda voor de heerlijke gezichtsmassage en naar ECCO voor het super leuke event en de beste goodiebag alive (die ik jullie snel laat zien!) :-)

12 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit!
  Nu heb ik wel een beetje spijt dat ik niet ben gegaan :(

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer inderdaad! Zou leuk zijn geweest als ik je had ontmoet

   Verwijderen
 2. Het C&A event ziet er heel leuk uit en wat een uitzicht bij het ECCO event. Jammer dat ik niet meer aan die massage ben toegekomen ;) xx


  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof verslag, je beschrijft het leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk verslag heb je ervan gemaakt! Mooie foto's ook! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto van jou en Nicole vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk verslag, het C&A Event lijkt me ook erg leuk! En Ecco was inderdaad heel leuk :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was erg leuk! Heel tof om je te ontmoeten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!