HomeShop my closetPressContact meCopyright
11.9.13

FITTING: ZARA, New Look & Supertrash


Here it is: weer een nieuwe post waarin jullie mijn verslaving voor het maken van foto's in pashokjes kunnen bewonderen. Dit keer wederom vol met foto's gehuld in ZARA kleding, maar ook met kleding van New Look en Supertrash. Kijk je mee wat ik de laatste tijd zoal mee nam in de paskamers?


 
Hoog op mijn verlanglijstje: een tartan broek, ofwel een pantalon met geruite print. Ik vind het een super mooie trend en echt iets voor de winter, maar ik heb tot nu toe nog niet het perfecte exemplaar gevonden. Wat vinden jullie van deze van de ZARA?


Ik ben dol op jumpsuits. Deze gebloemde van de ZARA vond ik prachtig, maar echt praktisch in de winter is het natuurlijk niet. Mocht ik nog onverwachts richting Los Angeles vliegen zou ie misschien beter van pas komen


Prints, ik ben erg gek op. In rokjes, broeken, maar ook in jurken. Dit geprinte ZARA jurkje vond ik meteen prachtig, al had ik 'm mouwloos misschien nog mooier gevonden.


Het is volgens mij geen geheim dat ik al maandenlang aas op de bekende ZARA skort. Als een item die ik graag wil opeens enorm gehyped word verlies eigenlijk altijd meteen mijn interesse. Daarnaast vind ik het  nu veel te laat om nog een witte skort te kopen. Toen ik dus vandaag deze dikke geprinte najaars versie van de skort zag, was ik eigenlijk meteen om. Lekker origineel en ook mooi met een panty. Ik heb 'm niet gekocht, maar misschien dat ik me nog wel bedenk..


Een jeans, top en cut-out boots: dat zulke simpele items zo'n mooi geheel vormen vond ik heel verrassend. Ik draag eigenlijk ook nooit meer echt een casual jeans zoals deze en stiekem vind ik dat best wel jammer. Misschien dat ik binnenkort wel weer eens een spijkerbroek aanschaf, lekker old school. Het topje vind ik ook nog steeds erg mooi! Alles is van de New Look.


Deze jumpsuit van Supertrash paste ik een tijdje geleden tijdens mijn stage periode bij Van Tilburg Online. Het heeft een hele mooie pasvorm en de print is ook erg fijn. Jammer genoeg is Supertrash vaak ook enorm overpriced, waardoor ik besloot 'm te laten hangen.


17 opmerkingen:

 1. Zo mooi allemaal, vooral dat jurkje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk allemaal! Die gebloemde jumpsuit staat je echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jumpsuit is gaaaf! Jammer dat je hem vanwege het prijskaartje hebt laten hangen, maar misschien vind je hem binnenkort wel in de sale! Dat jurkje van ZARA vind ik ook echt prachtig, geweldige print.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daarom zijn pashokjes zo lang bezet! Iedereen maakt altijd foto's tussendoor ;).

  Wel hele mooie spullen :D.

  xx Farah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel :)! Ik vind de skort, de tartanbroek en de New Look outfit erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die tartan broek is super, al ben ik nu (of eigenlijk direct al) wel klaar met de skort. Het printje ervan is wel weer heel fijn. Enne, de jeans met basic top en cut-out boots is een hele goeie combi!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen heb je gepast! Vooral dat eerste jurkje is erg mooi :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke combinaties/items!
  xx

  www.skinobsession.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat eerste jurkje is zoo mooi!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een flawless items allemaal. Ik zou ze stuk voor stuk in mijn kast willen hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een jaloersmakende benen heb jij zeg, wauw echt prachtig!
  Alles staat je ontzettend goed :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!