HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.9.13

Fotodagboekje #23


Terug naar school associeer ik vooral met het einde van een tijdperk. Die van de zomer, van de eindeloze vrijheid, warmte en plezier. Een tikkeltje dramatisch misschien, maar stiekem ben ik ook best wel sentimenteel als het gaat om het afscheid nemen van tijdperken. Gelukkig kan ik terug kijken naar een super leuke zomer en komen er nog veel meer leuke dingen aan :-)

Benieuwd naar meer foto's? Check het vorige fotodagboekje en volg mij op Instagram: @Judithtielemans :-)


Work in progress.. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover: mijn verhuizing naar Utrecht! Ik heb er inmiddels al een paar nachtjes geslapen en ik vind het heerlijk om eindelijk op mezelf te wonen. Mijn kamertje is nog niet helemaal klaar, maar zodra alles er in staat komt er natuurlijk een uitgebreide room tour op mijn blog!
Mijn twee introducties! De algemene Utrechtse Introductietijd en die van mijn studie Journalistiek, in een kamp in Baarn. Beide intro's waren super leuk! Ik heb voor mijn gevoel miljoenen nieuwe mensen leren kennen en alle leuke spots in Utrecht van dichtbij gezien.


Vorige week ging ik met kersverse vriendin Marjolein (die ik leerde kennen tijdens mijn intro) naar Amsterdam voor een event van Filippa K. Hierover kun je meer lezen in mijn verslag!

 
Een nachtelijk zwemfeestje met m'n vriendinnetjes. Eén groot gekkenhuis.


Ik werkte achter de bar op Mysteryland, maar stiekem was ik veel meer op het terrein te vinden. Wat een vet festival! Wie was er ook?
 


Tussendoor 'kampeerde' ik tijdens mijn intro en de dag dat ik in Amsterdam moest zijn in mijn kamer in Utrecht. Daar stond nog helemaal niets, behalve twee kastjes, dus zat er niets anders op dan m'n luchtbedje daar te parkeren. Wat ben ik blij dat ik nu lekker in m'n bedje kan slapen!


Tijdens mijn eerste intro kreeg ik een ongelukje. We leerde veel studentenverenigingen kennen, en een daarvan was de board vereniging. Jullie voelen 'm vast wel hangen, ik ben namelijk kei hard van een skate/long(?)board afgevallen. Heel pijnlijk, want mijn arm had een flinke kneuzing opgelopen. Gelukkig was 'ie na een paar weken weer helemaal genezen!


Direct na mijn intro -en een nachtrust van maarliefst 2 uurtjes- ging ik door naar Lowlands. Als je meer wilt weten over mijn weekend daar, kun je mijn verslagje hier lezen!

 
Met vriendin en mede student Eefje maakte ik een deal: iedere maandagavond met elkaar koken, wijn drinken en Feuten kijken. Want wat is er nou beter dan die combinatie?


7 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Ik vind die foto van jou op Mysteryland echt geweldig, lekker vrolijk haha. En wat heerlijk dat je nu op jezelf woont, ik ben alvast benieuwd naar je roomtour!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha volgens mij heb je echt een leuke week gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk foto dagboek! Mag ik vragen waar jouw broek vandaan komt die je naar Mysteryland aan had? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Natuurlijk. Hij komt van de ZARA, maar van een hele oude collectie. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik 'm alleen maar draag om in te werken ofzo!

   Verwijderen
  2. Thanks! Hij staat je echt superleuk :)

   Verwijderen
 4. Erg leuk dagboek en je bent lekker vrolijk ja ^^.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!