HomeShop my closetPressContact meCopyright
29.9.13

Fotodagboekje #24


De vorige diary die ik postte is alweer een tijdje geleden. In dat artikel konden jullie vooral smullen van de foto's van mijn introductie tijd. Hoogste tijd voor een nieuw fotodagboekje, want inmiddels is mijn nieuwe studie weer 4 weken aan de gang! Enneh, dat leven in Utrecht hè? Dat blijkt verslavend leuk te zijn.


Jammer genoeg ben ik een aantal foto's kwijt geraakt van de afgelopen weken, omdat mijn iPhone een kleine reparatie onderging. Gelukkig heb ik er een paar kunnen terug vinden!


Ik ontving dit spiegeltje van Ebay, hoe leuk is ie?! Als je op Ebay intikt 'MacBook mirror' vind je de schattigste spiegeltjes, I like!


Met Margo ging ik naar een netwerkborrel voor bloggers in Amsterdam. We haalde onze beste knipogen uit de kast en gingen op de foto :-)Gisteren ging ik lekker lunchen met mijn zusjes en mama. We babbelde de nodige uurtjes bij, genoten van het zonnetje en aten heerlijk. Doe mij nog maar zo'n middag!


Vannacht werkte ik als promotor voor Jillz! Ik deelde drankjes uit en fotografeerde het publiek in clubs in Utrecht. Heel leuk, vooral omdat er in de laatste club een heus gay feestje was georganiseerd. Lachen gegarandeerd.Donderdagavond ging ik met m'n Utrechtse maatjes Eefje en Anne naar een Frozen Yoghurt feestje in Amsterdam. De silence disco, elkaars hysterische gezelschap en de ijsjes zorgde ervoor dat we een super leuke avond hadden


We mochten ons eigen ijsje samenstellen, and I can tell you: het was echt god-de-lijk. Je kon kiezen uit miljoenen verschillende nootjes, snoepjes, toppings en de heerlijkste ijssmaken. De mijne bestond vooral uit fruit (aardbeien, frambozen yummm!) en speculaaskoekjes en chocolade nootjes. Een grote aanrader dus!


Vorige week ging ik met studiegenootjes Annelies en Merel naar een thema feestje van onze school. Het ging om het thema 'pooier', dus ging ik los met een 'Gucci' heuptasje en panterlegging


Deze hele week staat Utrecht in het teken van het Nederlands Film Festival. De hele stad staat vol met rode lopers en andere attributen, hoe leuk is dat?7 opmerkingen:

Thank you!