HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.9.13

Ik sta in de Cosmogirl!


De cover verraadt het al: deze maand wordt de Cosmogirl! omgetoverd tot een heuse trend issue. Wat je allemaal kunt verwachten? Back to school looks, inspirerende outfits en.. een interview met mij!


Herinneren jullie mijn oproepje van vorige maand nog? Nadat ik genomineerd was voor Cosmogirl's look of the month, vroeg ik jullie om op mij te stemmen. Dat hebben jullie alom gedaan, want ik kan met grote trots zeggen dat ik gewonnen heb! Dat was natuurlijk nooit gelukt zonder jullie. A big big big thanks for that!

Dan nu: de prijs. Een volle pagina in de Cosmogirl van deze maand met informatie over mij en m'n blog. Wat het op heeft geleverd? Een hoopje nieuwe lezeressen (welkom, y'all), een leuk interview en vooral een hele trotse blogger :-) Thanks Cosmogirl!17 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk!! Dat wil elke fashionblogger wel hihi, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! super leuk!!


  www.glamorousvision.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej, wat ontzettend leuk zeg! Gefeliciteerd :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Gefeliciteerd meid! Ik moet de nieuwe cosmogirl nog even halen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, gefeliciteerd! Zelf heb ik vorige maand de eer gehad op een feature in die rubriek :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ooooh leuk joh!
  gefeliciteerd.
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!