HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.9.13

LET'S TALK ABOUT: Sneakers


Ik ben een befaamd aanbidster voor centimer hoge pumps. Loafers en flatjes vind ik schattig en ik hou van enkellaarsjes. Maar als het gaat om sneaker loop ik eigenlijk heel erg 'achter'. Dat moet veranderen. Vooral nu dat ik overal zoveel bijzondere sneakers zie, krijg ik plotseling ook veel kriebels om een paar aan te schaffen. Je zou kunnen zeggen dat ik zo'n beetje per direct heb besloten om een 'sneaker meisje' te worden. Lekker impulsief.

Nu alleen nog een goed paar vinden. Dat vind ik een behoorlijk moeilijke klus, want er is zoveel keuze de laatste tijd. Voor nu twijfel ik nog tussen drie paar schoenen. Help me out!New Balance, you either hate them or love them. Ik heb er een tijdje een beetje tussen in gezeten, maar nu ben ik er zeker van: ik vind ze geweldig! Vooral de exemplaren met een kleurtje vind ik prachtig staan onder een casual outfit. Lievelingskleuren? Bordeaux rood en navy blauw. Al is grijs ook wel tof. Help. Ik kan niet kiezen

 
Ik ben dol op mijn allstars. Een paar bordeaux rode sneakers zou ik daarom ook graag aan m'n collectie willen toevoegen. Vooral bij allstars is bordeaux rood een kleur die je niet zoveel ziet, dus ook meteen extra leuk en uniek!Als slot: de Nike Free Run's. Hier ben ik nog niet zo zeker over, want ik weet dat het echt hardloopschoenen zijn en het feit dat ik zelf niet hardloop speelt wel een rol in mijn twijfels. Ik vind het gewoon een heel raar idee om sportschoenen te kopen en ze vervolgens daar helemaal niet voor gebruiken. Toch vind ik het waanzinnig coole schoenen. Vooral de zwarte met het witte Nike logo vind ik erg mooi.

Wat is jullie favoriet? Welk paar (in welke kleur?) zou ik volgens jullie moeten aanschaffen? Ik ben erg benieuwd :-)


5 opmerkingen:

 1. Tot een paar maanden terug droeg ik ook heel vaak hakken, maar sinds ik mijn doc Martens en Nike AirMax heb merk ik dat ik toch steeds vaker naar platte schoenen grijp. Het zit gewoon zó lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet die nike's nemen! En dan indd die zwarte met dat witte Nike teken! Super zijn die! En ze zitten heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK heb al Converse sneakers maar de free run's en de new balance sneakers zijn de volgende op mijn lijstje ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha alle drie de sneakers op de plaatjes heb ik in mijn bezit (ook bijna allemaal in die kleur), helaas heb ik dan weer niet al die geweldige hakken die jij wel hebt! leuke post, sneakers zijn echt awesome!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!