HomeShop my closetPressContact meCopyright
9.9.13

NEW IN: Een stukje hemel bestaande uit bruin leer


Goodiebags; je hebt ze in alle soorten en maten. Zoals jullie weten bezocht ik afgelopen dinsdag twee events. Eentje van C&A en één van ECCO. Na afloop bij C&A nam ik mijn eigen gecustomiste blousje mee en kreeg ik een goodiebag in mijn handen geduwd met o.a. een giftcard, bowl hoedje en thee goodies. Ik voelde me een mega geluksvogel met al die fijne spulletjes, maar ECCO deed daar nog eens een schepje boven op. Deze goodiebag was namelijk niet zomaar een goodiebag, maar een echt leren shopper van ECCO..

Vanaf het eerste moment dat ik 'm zag was ik verliefd. Ik vind 'm zó mooi. De kleur, het materiaal en vooral de eenvoud, het is allemaal precíes goed. Niet gek dus dat ik de tas meteen tot mijn nieuwe favo shopper uit riep. De volgende dag heb ik meteen al mijn spulletjes overgeladen in dit schatje, want wat had ik zin om 'm te dragen. Ook een onmiddelijke crush ontwikkeld na het zien van deze shopper? Scoor je eigen exemplaar op de site van ECCO!

19 opmerkingen:

 1. Inderdaad een erg mooie tas! Ik houd van zulk soort simpele tassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die shopper is echt super mooi! Lucky you!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi he. Ik ben er ook helemaal verliefd op! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er ook helemaal verliefd op! Heerlijke tas! Leuke post :)

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een geweldige tas, ik ben verliefd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie tas, ik ben het volledig met je eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat gaaaf! Super leuk dat je (jullie) dat kreeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!