HomeShop my closetPressContact meCopyright
18.9.13

OUTFIT: Aan de Utrechtse grachten

Utrecht. Een stad die dagelijks door duizenden studenten geterroriseerd wordt, waar 150 verenigingen actief zijn, op welke plaats je gemiddeld een uur moet wachten voor een stoplicht en.. waar ik sinds 3 weken woon. En hey, zeg nou eerlijk, welke plek vormt er nou een beter decor voor het nemen van outfitfoto's dan de Utrechtse grachten?

Mijn roots komen uit een klein dorpje uit Brabant, dus is het leven in Utrecht waanzinnig anders dan ik gewend ben. Ik vind het heerlijk. Deze plek leeft, er zijn altijd dingen te doen en ik ken nu al een handjevol toffe mensen. Aimee, óók een (hele leuke) blogger, is daar een goed voorbeeld van. Wij kennen elkaar van het bloggen, dus spraken we vorige week in hartje Utrecht af om wat foto's te maken. Dat beviel zo goed dat we ook gisteren elkaar weer zagen, samen wat lekkers kookten en foto's in mijn straat maakten. Binnenkort komen die foto's online, maar eerst maar even deze cuties :-)!


Met Aimee!

 
What was I wearing?

(New!) Denim blouse - C&A (Denim on the move)
Isabel Marant renell look a like jeans- Tobi.com
Ankle boots - Bullboxer via Shoeline (old collection)
Gold necklace - H&M (old collection)
Watch - Casio


16 opmerkingen:

 1. Oooh tof, mooie foto's! :) Leuke outfit ook, veel plezier nog in Utrecht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit, weg van de broek! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie foto's. Is hier een andere camera gebruikt dan normaal?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt! Met de digitale camera van Aimee! Ik weet niet precies wat voor toestel het is, dat zou je even moeten vragen aan haar :-)

   Verwijderen
 4. Toffe outfit ^^
  Utrecht kom ik erg vaak! En ik kom ook uit een klein dorpje in Brabant ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!! Utrecht is echt een toffe stad en zeker fotogeniek!

  Toen ik er laatst was werd ik wel elke 5 min. omver gefietst haha ;)

  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit! en hele leuke locatie om de foto's te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit en ook heel leuk dat je met Aimee afsprak!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit! En gezellig dat je door het bloggen al wat mensen kent in Utrecht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind Utrecht heerlijk. Sterker nog het staat op nummer 2 wat betreft de plek waar ik naartoe wil verhuizen! Heerlijk decor inderdaad ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!