HomeShop my closetPressContact meCopyright
24.9.13

OUTFIT: Dansen in mijn straat
In eerste opzicht misschien niet de boeiendste plek om foto's te maken, maar mag ik jullie even voorstellen aan de straat waar ik sinds kort woon? Op een regenachtige dag kwam Aimee bij me langs in Utrecht om gezellig wat te eten en te borrelen, waarna we deze foto's namen.

Ik droeg m'n geprinte broek van de ZARA die ik afgelopen zomer op de kop tikte in de sale. Stiekem is 'ie al veel te koud, maar ik vind 'm zo mooi dat ik er steevast mee blijf rondlopen. Hoogste tijd om mijn winter garderobe te vullen!What was I wearing?

Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam
Top - ZARA (old collection)
Trousers - ZARA (old collection, bought in sale)
Ankle boots - ZARA (old collection)
Shoulder bag - Primark (old collection)


17 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige broek! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof, heel erg leuke outfit! Zalige broek! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit, je laarsjes zijn zo leuk.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Jammer dat je broek al te koud is want hij is heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie pantalon. Soms lijkt het net een maxiskirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die broek staat je echt heel erg goed!

  www.metaaah.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je broek is erg gaaf en leuk gecombineerd zo, je hebt hem heel draagbaar gemaakt

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!