HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.9.13

OUTFIT: Vogue's Fashion Night Out

Een hysterische homo komt naar me toe en slaat een kreetje. 'O. My. God. Is dát een Alexander MCqueen?' Ik besef dat hij het over mijn nieuwe shirt heeft en stel hem grijnzend teleur. 'Nee hoor, geen MCqueen'. Teleurgesteld druppelt het met blush uitgeschoten gezichtje weg. Terug in de menigte van De Bijenkorf. De grote mode liefhebbende menigte wel te verstaan. Die van Vogue's Fashion Night Out in Amsterdam.

Ik hou normaal gesproken wel van evenementen waar grote menigtes mode mensen op af komen, maar ik vond dit toch wel een categorie apart. Meisjes van een jaar of 12 op centimeter hoge hakken, groepjes homo's met de alles verhullende skinny jeans en vooral heel veel extreem opgedirkte vrouwen. Logisch natuurlijk. Vogue's Fashion Night Out is een toegankelijk evenement, maar toch had ik een ander publiek verwacht. Mijn props gaan overigens wel uit naar Vogue, voor het organiseren van zo'n groot event. Well done Vogue NL! Geef eens 'n gil in de comments als jij er ook was. Wat vond jij ervan?


What was I wearing?

(New!) Top - Noa & Ivy
Skirt - Urban Outfitters (old collection)
Heels - River Island


19 opmerkingen:

 1. Ik was er ook, en vond het leuk! Inderdaad wel een erg breed publiek... ;)
  el-eventh.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat leuk! Ik wou er ook graag heen maar school..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's en outfit vooral de top is prachtig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! En wat zag je er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw foto's zijn de leukste die ik tot nu toe van het evenement heb gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk jurkje Leuk dat die van de achterkant anders is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk geschreven haha! En ohh ahh, je schoenen vind ik echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij heb ik jou gezien! Ik vond het ook erg leuk, superrrr avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij was dat een leuk avondje. Je zag er ook leuk uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha wat grappig! Ik ben zelf niet geweest, maar het klinkt inderdaad erg apart. Leuk outfitje, vind je schoenen vooral erg tof!

  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, dat publiek klinkt erg apart haha. Toch vind ik het jammer dat ik zelf niet kon komen :( Je foto's zijn wel supergaaf trouwens!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zie je er leuk uit ! En leuk stukje heb je geschreven haha

  X Esther - Confashions

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!