HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.9.13

REVIEW: Remington maakt krulfrietjes in mijn haar


Mijn haar zou geplaatst kunnen worden onder de definitie van het woord sluik. Fijn, stijl haar, waar niet veel aan gedaan hoeft te worden om het tot 'n enigszins gewenst geheel te brengen. Dat is heel ideaal, maar tegelijkertijd ook misschien wel een beetje saai. Toen Fonq.nl mij de veel besproken Remington Pearl Wand aanbood, twijfelde ik dus geen moment. Die moest en zou ik uitproberen.

 


De Remington Pearl Wand in de verpakking. Bij dit doosje zat de krultang samen met een hitte bestendig handschoentje ingepakt. Dat handschoentje is geen overbodige luxe, want de krultang kan zo heet worden (210 graden!) dat je handen goed beschermd moeten worden tegen de hitte.Deze krultang is net even anders dan andere tangen. Dit is geen gebruikelijk systeem waarin met een klep je haar krult, maar het is hierbij de bedoeling dat je zelf het haar om de tang brengt. Dat is best een lastig klusje, zeker voor zo'n kluns als ik. Dit is alvast een waarschuwing: kom niet te dicht in de buurt van je gezicht. Ik heb tijdens het krullen een paar keer mijn gezicht en hals geraakt, waardoor ik nu een aantal brandplekjes heb. Dat gaat echt waanzinnig snel, ik had het niet eens door omdat het bij mij helemaal geen pijn deed. Let daar dus goed op!


Before..


After! Het resultaat: mijn haar getransformeerd in een paar krulfrietjes. Dat was eigenlijk het eerste waar ik aan dacht toen ik het zag. De tang maakt best wel bijzondere krullen, al is het bij mij misschien ook niet helemaal goed gegaan. I obviously need some practice. De krullen bleven redelijk goed zitten. Een nachtje met een knotje slapen en je hebt de volgende dag een (soortgelijke) coupe :-)Overigens weet ik ook niet zo goed hoe ik dit vind staan bij mezelf. Grovere grotere krullen a la Rob Peetoom vond ik prachtig, maar hier ben ik nog niet zo goed over uit. Wat vinden jullie?
 
Je kunt de Remington Pearl Wand kopen met 22% korting op Fonq.nl! Hij is verkrijgbaar in de 25 mm voor €34,95 en in de maat 32 mm voor €39,95.


18 opmerkingen:

 1. Het staat je erg goed hoor! :) Ik vind de krullen wel mooi eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind krullen je heel mooi staan! Maar 't lijkt me best moeilijk om zo krullen te maken. Ik ben daar in iedere geval geen held in :p xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijne tang ik heb hem zelf ook! ik gebruik hem alleen andersom dus met 1 hand/ arm over mn hoofd. Staat je leuk xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je wel, maar zoals je zegt met wat oefening lukt het je helemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat heb je gedaan?!!
  Allereerst houd je het apparaat op de foto verkeerd om vast. Je moet met je linkerarm over je hoofd heen hangen om aan je rechterkant de plukken te krullen. En dan houd je het dikkere gedeelte van de tang bij je hoofd en het dunnere gedeelte houd je meer richting beneden of naar buiten toe.
  Nog een keertje proberen, want ik kan er zelf heel mooie en ook wat dikkere krullen mee creëren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip, haha. Ik ben geheel zonder enige vorm van voorbereiding begonnen met het maken van die krullen, dus vandaar dat het resultaat ook niet helemaal fantastisch is. De volgende keer dat ik ga krullen zal ik je tips gebruiken ;-)

   Verwijderen
 6. haha krulfrietjes heerlijk!
  ik denk dat als je nog even oefent je het vaker moet doen want het staat je heel leuk :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je mooi! Lijkt me zelf ook erg lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt me een erg fijne tang! Staat je goed
  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De krullen staan je leuk! Lekker oefenen en misschien heb je iets aan onderstaande tips:

  Het is de bedoeling dat je de tang op zijn kop houdt, zodat je het haar dat het dichtst bij je hoofd zit om het dikke gedeelte van de tang draait en met het uiteinde van je haar eindig je dus om het dunste gedeelte van de kegel.

  :)

  Om een natuurlijk effect te krijgen is het ook mooi om je haar uit te kammen met een grove kam.

  Gebruik ook altijd een heatprotection voor je haar wanneer je aan de slag gaat met een krultang, stijltang of fohn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm die krullen staan je leuk, maar ik zou de tang zelf niet zo snel kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind krullen echt prachtig staan bij je! Maar mss idd nog een paar keer oefenen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!