HomeShop my closetPressContact meCopyright
15.9.13

SHOPPING: De Action leeg plunderen


Ik ben een groot fan van de Action. Dat 'fan gehalte' is zo groot bij mij, dat ik eigenlijk meteen wist dat het overgrote deel van het interieur in mijn kamer in Utrecht bij de Action gescoord zou gaan worden. Ik wilde mijn kamer niet volledig in te richten volgens Ikea begrippen en bovendien een beetje low-budget blijven. And that's when Action and I became friends..


Allereerst: ik heb het bonnetje met de prijzen in Utrecht laten liggen en op het moment dat ik dit artikel schrijf ben ik in my hometown in Brabant. Ik vermeld dus geen prijzen bij de foto's, maar als jullie er benieuwd naar zijn, beantwoord ik jullie vragen graag in de comments :-)

Oké, ik geef het toe: de kans dat je me lurkend aan de champagne/prosecco in m'n kamertje spot is vrij klein, maar hoe chique zijn deze langwerpige glazen? Ze zullen vast eindigen als een verwaarloosd decoratie stuk, maar stiekem heb ik daar wel vrede mee. Gelukkig heb ik ook wat nuttige glazen gekocht, waaronder 4 wijnglazen, een stel basic drink glaasjes en 2 schattige koffie bekers.


Om mijn make up en verzorgingsproducten bij elkaar te houden kocht ik dit plastic opbergsysteem. Het is misschien een tikkeltje aan de kleine kant, maar aangezien mijn dagelijkse make-up look uit vaak niet meer bestaat dan een likje eye-liner, is 'ie perfect!


Ik vertelde jullie al eerder over mijn liefde voor schapenwollen tapijtjes. Logisch dus dat ik op slag verliefd werd op dit schatje. Ik kon 'm met geen mogelijkheid laten liggen! Bovendien past 'ie perfect bij de rest van mijn interieur :-)Bestek! Niet van hele hoogwaardige kwaliteit blijkt nu al, want de dopjes in de steeltjes zijn er bij sommige al uit.


Dé oplossing om je kamer net wat meer licht te geven: clip lampjes! Je kunt ze overal lekker easy aan vast maken en ze geven ook hartstikke veel licht. Ideaal dus!


Mijn dekbed overtrek kocht ik in een baroque printje. Ik hou zelf wel van dat ietwat kitscherige in een kamer, dus was ik ook meteen helemaal blij met dit overtrek.


De welbekende wandpanelen, ik kocht er 3 van. Ze zijn bij mij gebruikt als schoenenplankje. Dat zullen jullie snel zien :-)!Volgens mij kan ik nou pas gelukkig sterven, nu dat ik eindelijk een paar vierkante en langwerpige borden in mijn bezit heb. Ik vind het altijd mega chique om van een vierkant bord te eten, dus toen ik ze bij de Action spotte, twijfelde ik geen seconden.

Soon coming: de lange verwachte room tour! Mijn kamer is nu ein-de-lijk bijna klaar, dus zodra 'ie er piekfijn uit ziet ga ik jullie natuurlijk meteen het resultaat laten zien :-D


12 opmerkingen:

 1. Echt een fijne winkel. Ik heb gister nog allerlei bakspullen ingeslagen en wat gezellige items voor in mijn huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke aankopen! Die wandpanelen zijn leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankopen, ik ben heel erg benieuwd naar je kamer! Vooral die hoekige borden zijn tof, die maken een simpele maaltijd chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het leuke aan de Action vind ik dat het je altijd verbaast, zo had ik nooit verwacht dat ze er van die chique vierkante borden zouden hebben! ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo mooi! Ik hou van de Action, leuke dingen heb je gekocht! Het ziet er echt absoluut niet goedkoop enzo uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke aankopen!
  Ben zelf ook action fan haha
  en als ik op kamers ga, ga ik ook zeker die borden kopen!
  Had ze al gespot in de action! haha

  www.metaaah.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een vraagje over het servies, aangezien je die nu al even in je bezit hebt! Zijn de borden van de action nog steeds mooi?:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, ze zijn nog steeds intact haha! Ik moet wel zeggen dat ik ze niet zo heel erg veel gebruik, omdat het qua afwas gewoon niet zo handig is. Maar mooi (en cheap) zijn ze zeker!

   Verwijderen

Thank you!