HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.9.13

SHOPPING: Een drietal schattige printjes


Drie kwart van mijn broeken bestaat uit druk geprinte exemplaren, maar als het aan komt op blousjes en shirts heb ik eigenlijk veel meer basics. Net toen ik besloot dat mijn garderobe meer printjes nodig had, kwam ik op Noa & Ivy terecht. Wat bleek? De hele online shop stond bom vol met de schattigste printjes..


Wat ik heel leuk vind aan Noa & Ivy is dat de site bestaat uit twee verschillende stijlen. Noa, de vrouwelijke, kleurrijke variant en 'zusje' Ivy, wier stijl wordt omschreven als stoer en relax. Mijn oog ging direct uit naar twee blousjes, een sjaal en een paar oorbellen.Allereerst ontving ik dit schattige witte blousje met zwarte pinguïn print. Ik ben er echt super blij mee! Volgens mij heb ik nog nooit zo'n aaibare blouse gehad, de stof is zo ontzettend zacht dat ik het alsmaar blijf 'aaien'. Heerlijk dus! Behalve mijn zwarte katten blousje van de ZARA heb ik eigenlijk helemaal niets soortgelijks in m'n kast hangen, dus nog een reden om kei hard te juichen bij dit blousje!Dit shirt kennen jullie vast en zeker van de outfit die ik droeg op Vogue's Fashion Night Out. Ik vind 't echt een ongelooflijk uniek ding, dit soort shirts kom je eigenlijk nooit echt tegen. Toen ik 'm in Amsterdam droeg merkte ik dat ook meteen. This thing made a lot of people watch! 


Sjaaltjes kun je nooit genoeg hebben. Vooral dit soort exemplaren met een bijzondere print vind ik geweldig. Ik gebruik ze eigenlijk vooral in mijn haar of om een tas op te leuken.


And last but not least: deze vintage look-a-like oorbellen. Ik draag eigenlijk nauwelijks oorbellen, maar ik vind de grote retro varianten wel geweldig. Nu nog een juiste outfit erbij!

Enthousiast geworden van al deze items? Bij Noa&Ivy kun je nog tot en met oktober bestellen zonder verzendkosten af te rekenen. Waar wacht je nog op :-)?


12 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes!
  Mag ik vragen welke maat je hebt van die pinguïn blouse/ hoe die valt?
  Welke maat heb je van de Zara poezenblouse (ter vergelijking, die heb ik ook namelijk)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat pinguïnblousje is echt onwijs leuk!

   Verwijderen
  2. Wat grappig dat jij de poezen blouse ook hebt! Ik heb daar een XS/S van geloof ik, deze witte blouse valt veel groter! Een beetje oversized is 'ie wel, maar ik rol 'm op, dus dat zie je niet zo goed. Hopelijk heb je er iets aan :-)

   Verwijderen
 2. Die met die pinguins is cute zeg! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat shirt met de pinguins is echt heel leuk, HEBBEN!

  Love,

  Rowan

  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS! TODAY IS YOUR VERY LAST DAY!
  Bekijk ook eens mijn training/food blog: FITSTERS IN LAW

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt uit als en webshop die nog flink gaat groeien! Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaaaaah. ALLES maar dan ook écht alles wat je gekocht hebt vind ik top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi blousje!!!!

  kisses♥
  www.glamorousvision.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!