HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.10.13

10 things you don't know about me #4- Nederland is fijn, maar ik zou eigenlijk ook wel Zweeds willen zijn. Hoog blond, in het bezit van een aangeboren gevoel voor stijl en de mooiste taal van de wereld sprekend
- Mijn humeur is nooit echt bepaald aan tijdstippen. Je zou mij bijvoorbeeld niet zo snel betrappen op een ochtend humeur. Eigenlijk ben ik op ieder moment van de dag wel vrolijk, alleen als ik écht, maar dan ook écht te weinig heb geslapen is het niet zo slim om me te storen. Op dat moment vorm ik een kleine bedreiging voor de mensheid
- Ik hou niet van zowel thee als koffie en warme chocolademelk. Praktisch ieder warm drankjes schrijf ik af, hoe gezellig het me ook lijkt om ware verslaving te hebben voor één van de drie. Ik vind het gewoon écht niet lekker
- Het lijkt mij heerlijk om Europa door te touren in de zomer met enkel een oud volkswagenbusje en het gezelschap van een intiem groepje
- Ik ben niet graag alleen. Het liefste heb ik altijd mensen om me heen.
- Het lijkt me fantastisch om een grote bos afro krullen te hebben
- Ik word heel rustig van goed gecompenseerde klassieke muziek en val vaak als een blok in slaap als ik één van mijn favoriete nummers op zet
- Het grootste deel van één van mijn voortanden is nep. Om het kleurverschil tegen te gaan heb ik daarom een paar jaar geleden vier vullingen in een witte teint gekregen, waardoor ik in één keer hele witte tanden kreeg
- Ik vind Amsterdam heerlijk en zou er graag een paar jaar willen wonen na mijn studie, maar vanwege het toerisme en de de massaliteit heb ik me altijd afgevraagd of je er ooit thuis zou kunnen voelen
- Ik wil al een tijdje een nieuwe richting in gaan met mijn blog, maar het is vooral mijn perfectionisme die me tegen houdt om iets nieuws te doen

#1, #2, #3


6 opmerkingen:

 1. In al deze punten zijn er wel een aantal waar ik me in herken! :) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke weetjes! Ik herken me wel in dat perfectionistische. Ik ben al 2 maanden bezig met een nieuwe layout en nog steeds staat er niks van online, haha! En dat laatste: ik woon nu sinds april in Amsterdam en ik moet zeggen dat ik me na een week al een ware Amsterdammer voelde. Inderdaad zijn er veel toeristen, maar op de plekken waar die komen wil je ook echt niet wonen, haha! Is ook veel te duur trouwens ;)

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen, haha! Ik weet natuurlijk ook helemaal niets af van het leven daar, maar omdat je vaak alleen op die plekken komt als 'buitenstaander' kijk je niet echt veel verder dan dat

   Verwijderen

Thank you!