HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.10.13

Fotodagboekje #25


Van Utrecht naar Amsterdam, tot Eindhoven, Gemert en Volkel: de afgelopen weken was ik overal te vinden. Zowel op een boot als op een festival, maar ook in de collegezaal en huppelend op Dutch Design week: kijk mee naar een nieuw fotodagboekje!Ik werkte een weekend achter de bar op een van de laatste festivals van dit jaar georganiseerd in het Brabantse Volkel. Omdat Volkel zo'n beetje grenst aan het dorpje waar ik vandaan kom, bestond het overgrote deel van het terrein uit bekenden. Super gezellig natuurlijk! Zo kwam ik onder anderen mijn zussen tegen. Say smile!

 
Ik dook snel even de H&M in, waar deze twee items mijn aandacht trokken. Misschien binnenkort maar eens terug komen voor het topje :)...Samen met mijn zusjes ging ik naar Dutch Design Week in Eindhoven. Mijn eerste keer Dutch Design Week was ook met hen, toen ontdekte we Piet Hein Eek, een interieur ontwerper die echt waanzinnig mooie designs maakt. Het is maar dat Piet Hein Eek zo overpriced is, anders hadden wij alle drie zonder twijfel een tafel van Mr. Eek himself in bezit gehad

 
Ik belandde op een boot in Amsterdam propjevol bloggers, pers ..en acteurs van Amsterdam Dungeon. Meer over deze avond lees je in dit artikel


Ik schreef me in bij de Gemeente Utrecht! Ik ben nu officieel een Utrechtenaar/Utrechter, hoeray!

 
Ik nam na 4 jaar werken eindelijk afscheid van m'n eeuwige supermarktbaantje. Dit trakteerde ik. Cute, isn't it?

 
Met Utrechtse buddies Anne en Eefje ging ik naar een expositie in Amsterdam.

 
Maxim Hartman werd geïnterviewd in een speciaal gastcollege bij ons op school. Iedere week komen weer andere interessante journalistieke gasten, zo heb ik een paar weken geleden oog in oog gestaan met de hoofdredacteur van Nu.nl!

 
Samen met blogger vriendinnetje Aimee ging ik Mexicaans uiteten. Super gezellig én super lekker :-)


Sample sale shoppen in Amsterdam. Ik kocht twee items van Cheap Monday. Benieuwd naar mijn ervaring op deze sample sale? Check mijn artikel erover!


7 opmerkingen:

 1. Heel erg leuke foto's! en zo lief van je supermarktbaantje dat ze je een klein afscheid geven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ga deze zaterdag naar dutch design week. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen gedaan zo te zien!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk fotodagboek!
  En wauw die tafels zijn wel erg mooi ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de H&M broek in de pashokjes foto anders ook errug mooi! ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's en wat een gave items bij H&M xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke foto's! Wat leuk dat je in Utrecht bent gaan wonen

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!