HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.10.13

GASTBLOG: Birgit's outfit #3


Het is weer tijd voor een outfitje van mijn zus Birgit! Een keer in de zoveel tijd komt zij met een outfit op mijn blog te staan. Leuk als afwisseling, zeker omdat haar stijl net even iets anders is dan de mijne. Vandaag kwam Birgit gezellig bij me langs in Utrecht en maakten we deze foto's.


Birgit: 'Het wisselen van seizoenen vind ik altijd heerlijk. Tijd om flink te shoppen om je garderobe klaar te maken voor een andere temperatuur en andere trends. Switching seasons is alleen niet zo mijn ding wanneer het gaat om de herfst en winter. Begrijp me niet verkeerd, ik hou net als elke Nederlander van de mooie gekleurde blaadjes aan de bomen en stamppot, maar er is één aspect dat alles aan deze twee jaargetijden doet minderen. Kou. Brr, ik haat het. Bevroren handen tijdens het fietsen 's ochtends, statisch haar, al dat gesnotter, je bed absoluut niet uit kunnen komen terwijl dat toch echt moet, schrale lippen, ik haat het.

Kou maakt mij alleen gelukkig op wintersport en een ijskoude mojito op elk tijdstip van de dag. Nu het nog net niet zover is om met thermo ondergoed over straat te hoeven geniet ik hier nog even van met blote voetjes. Blote voetjes? Yes, ik trek nog een laatste paar keer mijn fijnste pumps uit de kast voordat ze een winterslaapje gaan doen. Deze blote voetjes combineer in graag met een dikke trui, een mooi contrast als je het mij vraagt. Zijn jullie ook al afscheid aan het nemen van jullie sandaaltjes en pumps?'

Meer zien van Birgit? #1, #2!

What was Birgit wearing?

Sweater - ZARA (old collection)
Jeans - MET (old collection)
Pointed heels - ZARA (old collection)
Scarf worn in hair - Vintage (bought in London)
Bag - Brandy & Melville (old collection)


7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie outfit en foto's! Ik vind Birgit haar tas en trui heel tof :-) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, jullie lijken erg op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit en leuk ook dat sjaaltje in je haar! xx


  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!