HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.10.13

NEW: Een nieuw harig vriendje


Mijn nieuwste aanwinst? Een zwart harig - tikkeltje oversized - jasje van het merk Vera & Lucy. Ik wilde al lang een fur coat, maar de exemplaren die ik tegen het lijf liep kwamen eigenlijk nooit in de buurt van mijn wensen. Sommigen waren te harig, té excentriek en anderen hadden gewoonweg een rare vorm.

Met dit jasje was het meteen anders. Een ietwat dramatisch effect door de lange haartjes en tegelijkertijd toch heel chique. Misschien een tikkeltje over the top voor sommigen, maar voor mij net genoeg. Het is mijn harig wondertje. De prijs maakte het alleen nog maar wonderbaarlijker, want voor €39,95 nam ik 'm al mee. For those who wonder: dit jasje is verkrijgbaar in By Fabrio winkels. een schattig kleinschalig winkeltje waar alles rond de 30 euro verkocht wordt. Ik kocht de mijne bij het filiaal in het stations centrum Hoog Catharijn in Utrecht. Deze kun je vinden als je richting de Mediamarkt loopt! Een aanrader :-)!18 opmerkingen:

 1. Ik vind hem gaaf! Hij is inderdaad precies goed, niet te lang en niet te kort. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, deze is echt heel erg gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dit jaar ook na jaren zoeken geslaagde voor een faux fur jasje, maar de mijne komt van de Topshop. Deze ziet er ook erg goed uit! :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wayw! Heel mooi! Misschien daar toch een keertje een kijke nemen :)
  With love,

  Joy

  n e w b l o g | justlikesushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk jasje, hij is inderdaad precies goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Judith!

  Heel leuk om dit terug te zien, ik lees je blog af en toe en herkende je helemaal niet. Ik ben namelijk degene die je heeft geholpen in de winkel ;-)
  Veel plezier van dit mooie jasje en ik hoop je nog eens terug te zien.

  Groetjes Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is leuk! Heb mijn harige vriendje vorige week ook gevonden:) Ook precies goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is leuk! Ik ben nog aan het twijfelen of ik aan deze trend mee gaat doen maar jou staat het heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG, zo mooi en zeker voor die prijs. Misschien toch maar een keer op en neer naar Utrecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zo jammer dat ik niet in de buurt van zo'n winkel woon want dit is precies waar ik al eeuwen naar op zoek was!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow erg leuk! Ook leuk trouwens dat By Fabrio in Utrecht zit, dat wist ik helemaal niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!