HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.10.13

OUTFIT: Een ode aan de trui

De perfecte herfstlook? Voor mij bestaat die uit mijn nieuwe high waisted broek van Cheap Monday and some good sweaters.. Dit jaar geen grof gebreide truien a la granny style, maar het zijn de fijne katoenen truien waar ik een buiging voor maak. Ik verwelkom ze maar al te graag in my closet!


Ik ontving dit zwarte lang mouwige beestje van Kenzaa.nl, een Nederlandse fashion shop met fijne keuze in bijzondere topjes, jurkjes en jasjes voor budget prijzen. Ook voor makkelijke truien ben je hier aan het goede adres. Een kijkje nemen is zeker de moeite waard!

What was I wearing?

(New!) Sweater - Kenzaa.nl
(New!) High waisted destroyed jeans- Cheap Monday (not available in stores yet)
Allstars - Converse
Necklace - H&M (old collection)


11 opmerkingen:

Thank you!